Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Legrosszabb munkahelyed?

Legrosszabb munkahelyed?

Figyelt kérdés

Én egy nőnek dolgoztam 2 évig bírtam, építőanyagok kereskedelmével foglalkozik. Már maga az ember is gusztustalan volt, hazudott mindenkinek, nem fizetett ki senkit, mindig játszotta a p.csáját, előadta magát, kétszínű, mesterkélt volt.

Ketten voltunk a cégében, én legalább 3 ember munkáját végeztem. Amikor felvett új embert, napi kb. 10-12 órára (6 óra a hivatalos munkaidő, de folyamatosan csörög a telefon, jönnek a megrendelések, fel kell venni, képbe kell lenni) 120 ezer Ft nettó fizetést adott neki. Az extrák azok voltak, hogy ingyen kávé, néha vett nasit, 6 órás minimálbéres bejelentés (igen, ez szerinte extra) adott előleget a fizuból ha kellett.

Amikor karácsonyra adott 20 ezer Ft bónuszt, többször megkérdezte, hogy na örülsz neki? Más helyeken nincs bónusz, ő gondol ránk... Napi 150-250 hívásom volt, 7től 19-20ig készenlétben kellett lenni.

A tavalyi nettó árbevétele a céginfó szerint 1 milliárd volt.

Nektek mi volt a legrosszabb munkahelyetek?

2022. aug. 3. 10:16
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Gèlya nevű vasipari cèg volt talán a legrosszabb èletemben 2 hèt volt összesen a pályafutásom ès le is lèptem.

Törökszentmiklóson van ez a cèg vas kandallókat gyártanak.

Egy befűthetetlen 2 vègèn nyitott sötèt csarnok tele vatacsuval. Kb mint a Terminátor 1-be az atomháború súlytotta jövő. A falak feketèk a haggesztő gáztól ès vasanyag lerakatok spontán a (munkaálomások) között. Csövek zártszelvènyek stb.

Az alkalmazottak 99% a mint a hajlèktalan. lyukacsos kiègett munkaruhába fekete vagy hiányos fogakkal. (A heggesztő gáz idővel kimarta idővel mivel nem volt gázelszívás ,meg semmi ilyesmi)

Kaptam vèdőfelszerelèsnek ilyen olcsó semmirevaló munkás kesztűt. "Már másnapra tiszta lyuk volt a forró vasak pakolása ès heggesztèse miatt.

"Kèrdeztem jövő hèten lehet e felvenni újat? Nèztek rám döbbenten .... Ezeket egy èvre adják!!!

Mai napig előttem van az a kèp mikor hajkurászta a munkás a csarnokban a csövek köztt a patkányokat ,a másik meg a vasálványon reggelizett.

Az idősebb munkásokkal nem volt baj ,de a fiatalabbak mèg direkt szivatgattak is. Leheggesztettèk a fogót az asztalra ,kilopták a kalapácsot ès azt a kevès felszerelèst a lemezszekrènyemből ,stb.

A fizetès is semmitèrő volt. Igazság szerint nem is tudtam mit keresek ott?

Fiatal voltam ès naív.

Ettől a munkahelytől a következő legrosszabb is fènyèvekre volt. Ami a Dunaharaszti Coca Cola gyár volt szerintem.

2023. ápr. 27. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!