Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Legrosszabb munkahelyed?

Legrosszabb munkahelyed?

Figyelt kérdés

Én egy nőnek dolgoztam 2 évig bírtam, építőanyagok kereskedelmével foglalkozik. Már maga az ember is gusztustalan volt, hazudott mindenkinek, nem fizetett ki senkit, mindig játszotta a p.csáját, előadta magát, kétszínű, mesterkélt volt.

Ketten voltunk a cégében, én legalább 3 ember munkáját végeztem. Amikor felvett új embert, napi kb. 10-12 órára (6 óra a hivatalos munkaidő, de folyamatosan csörög a telefon, jönnek a megrendelések, fel kell venni, képbe kell lenni) 120 ezer Ft nettó fizetést adott neki. Az extrák azok voltak, hogy ingyen kávé, néha vett nasit, 6 órás minimálbéres bejelentés (igen, ez szerinte extra) adott előleget a fizuból ha kellett.

Amikor karácsonyra adott 20 ezer Ft bónuszt, többször megkérdezte, hogy na örülsz neki? Más helyeken nincs bónusz, ő gondol ránk... Napi 150-250 hívásom volt, 7től 19-20ig készenlétben kellett lenni.

A tavalyi nettó árbevétele a céginfó szerint 1 milliárd volt.

Nektek mi volt a legrosszabb munkahelyetek?

2022. aug. 3. 10:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz überelni. Talán a "mentség" annyi, hogy az árbevételének nagy része nem a tényleges haszna, mivel neki is jelentős belőle a költsége.

Hasonló volt. Kicsit jobb fizetéssel (Bár nem 2022-ről van szó, nem tudom te melyik évről írtál), de 4 órás minimálbéres bejelentéssel, 0 év végi bónusszal. Megszakadni nem kellett.

2022. aug. 3. 10:43
 2/11 A kérdező kommentje:
2019-2021
2022. aug. 3. 10:55
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy magyar bank, külső contractorként vettek fel, marha jó volt a pénz, ezért is fogadtm el, na nem kellett volna. A projektvezető csajt a cégnél mindenki utálta, már rég ki akarták rúgni, egy dolog tartotta benn, volt egy speciális terület amihez csak ő értett. Na most ezt részben nekem meg egy másik kollegának át kellett volna vennem tőle, de pont a fentiek miatt SEMMI nem volt ledokumentálva, ha bármi kérdés felmerült, azt csak úgy lehetett kideríteni, ha megkérdeztük a nőt. Az meg sokszor szándékosan rossz válaszokat adott, hogy még véletlenül se tudjuk megoldani a problémákat, közben meg folyamatosan sarazott minket a felsővezetés előtt. Egy hónap után mindketten felmondtunk.
2022. aug. 3. 11:37
 4/11 anonim ***** válasza:
85%

Kb 14-15 évesen, a helyszín Anglia. Egy ismerős által kaptunk kontaktot.

Nem tudtunk semmit a munkáról, fehér furgon megállt, be hátra a sötét raktérbe, majd ki az Isten háta mögött egy lerobbant pakisztáni gyárnál. Lejárt termékeknek kellett átcímkézni új dátumokkal. Nap végén meg egy tök idegen városban kiraktak szintén a semmi közepén, fizetni meg nem fizettek.

Fiatal voltam és kellett a pénz (😂), nehéz helyzetben voltunk, viszont utána még taxit is fizetnünk kellett szóval fizettünk azért hogy dolgozzunk. Visszagondolva vicces nagyon, de akkor nagyon ki voltunk rajta akadva, hogy ilyen megtörténhet :D

Azóta szerencsére eltelt pár év, felnőttem, home office, kényelem stb, de volt ilyen is.

2022. aug. 3. 11:44
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy mgyar kkvnal, management rohej, egymast tilitoliztak ide oda, alpari stilusba beszeltek, azt hittek ok szartak a spanyol viaszt, szakmailag a legtobben inkabb hatraltattak minthogy segitettek volna. A jo ebereket eluztek a cegtol... egy uj termeket fejlesztettunk amivel a piacot meghoditsuk. Kutyanak nem kellett a termek :) Karacsonyi bulin kiakadtam, befakkoltam mindenkit, hetfon felmondtam. Kovi egy honapban meg 15 kozeli munkatars felmondott.
2022. aug. 3. 13:15
 6/11 anonim ***** válasza:
59%
Pénztár, gyár ----> legbutább emberek
2022. aug. 3. 13:17
 7/11 anonim ***** válasza:
96%

BP reptér és Magyar Posta, a mai napig nem tudom melyik rosszabb, de mély traumát hagytak bennem. :D

Azóta csak külföldi multiknál vagyok hajlandó dolgozni.

2022. aug. 3. 13:34
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

20 évesen magánnyomozónak, kellett a pénz, és elhittem, hogy meggazdagszom... fiatal voltam még :)

Jobban kerestem mint az ismerőseim, de nem 8 órában dolgoztunk, pl. kellett figyelni egy full gáz férfit, aki nappal csak akkor ment ki, ha esett az eső, vagyis ebből kifolyólag éjjel közlekedett... És akkor még voltak olyan durva szituk, hogy a kocsiban ültem hátul, távcsővel néztem az ablakot, és hirtelen beszóltam a sofőrnek: "Az ember minket néz egy távcsővel!" Jött a válasz: "Azonnal tűnjünk el!" Várjá, szájj ki, és rúgd le a rendszámunkat, mielőtt meglátja!"

2022. aug. 3. 20:27
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Raktár, komissiózás. Kevesen voltunk, rohangálni kellett a futószalag-sorok között, sokszor már azt sem tudtam melyik láda az enyém. Estére a lábujjam vérzett a munkacipőben. Azt hiszem 3 szünet volt, ezt a művezető ordította, ezen felül max. a wc-re mehettünk ki. Egy nap négyen kezdtünk újak, ebből én bírtam a legtovább, 4 napig..:(
2022. aug. 3. 21:56
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Volt 1 pár.

Bosch 4 műszak, 140 nettó.

Étterem a csávó napi bevétele 1.millio volt 2 pultos (900/h) egy konyhás (800/h)

Egy szakács 1200/h.

Ott is hagytam

2022. aug. 3. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!