Mennyit utaznál maximum a mukahelyedre?
Tegyük fel nem egy agyonfizetett IT / mérnök állás, hanem egy átlagos munka, fizet 280-300k-t.
Napi 8 órában.
Nálam oda-vissza max 1 óra, amit szívesen bevállalnék.
Attól függ, hogy milyen utazás.
Vonattal ha nem zsúfolt és lehet közben olvasni akár másfél órát is elzötyögök.
Autóval dugóban vagy belvárosi tömegközlekedéssel hering módjára a fél óra is sok.
Nem sokat, legfeljebb jóval több fizetésért. Volt, hogy kiszámoltam és hiába lett volna valamivel több a fizetés, inkább maradtam a régi helyemen, mert ugyanott tartottam volna, mintha itt vállalnék napi 1 túlórát.
Jelenleg BKV-val vagy gyalog kb. 20 perc az út, bringával 8.:)
Hát ez attól függ, hogy van-e alternatíva. Sokan napi 2-3 óra ingázást is bevállalnának egy 300-at fizető munkáért, más meg ki sem kelne érte az ágyból.
Én inkább úgy tenném fel a kérdést a helyedben, hogy egy saját szakmai szinteden korrekt munkáért mennyit lennél hajlandó utazni. Én, ha minden nap be kell járni, akkor 40-45 percnél egyszerre nem szeretnék többet utazni. Ha mondjuk csak heti 1-2 bejárásról lenne szó, akkor lehet több is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!