Tudnátok mondani olyan tanfolyamokat, amiket viszonylag
gyorsan (maximum fél-egy év) el lehet végezni, és utána
nagy eséllyel el lehet vele helyezkedni és jól fizet?
Figyelt kérdés
Tudom, mindenki ilyet keres, de kíváncsi vagyok, miket ajánlanátok. Gyorsan tanulok, és lelkes vagyok, de szeretnék munkát váltani, és a jelenlegi területen erre nincs lehetőség. Van bölcsész diplomám, de azzal nem sokra megyek, és két nyelven beszélek (olasz, angol), de önmagában az is kevés, mert mindenhol gyakorlatot várnak.
2022. jan. 12. 11:14
1/10 anonim válasza:
VMware vcp dcav, cisco CCNA, microsoft azure MCSA, AWS
2022. jan. 12. 11:16
2/10 anonim válasza:
Ételfutárként a fővárosban meg lehet keresni alaphangon nettó 300-350-et, bármiféle végzettség nélkül. Ez bruttó ~500 alkalmazotti fizetésnek felel meg. Ennél rövidtávon egy tanfolyammal sem keresnél többet. Hosszú táv meg gondolom nem szempont, mert akkor mennél "rendes" egyetemre és nem gyorstalpalót keresnél.
2022. jan. 12. 11:17
3/10 anonim válasza:
Én online efeb képzésen végeztem el egy szakmát. Talán 2 hónap, max 3 három a határidő. Otthonra megkapod az anyagot meg úgy mindent, ha csak a végén a tesztet csinálod meg, akkor tanusítványt kapsz. De van lehetőség elmenni Pestre vizsgázni, akkor pedig OKJ bizonyítványt ad. Nekem arra jó volt, hogy legyen róla papírom és felvegyenek a munkahelyre (kellett egy minimális képzettség)
2022. jan. 12. 11:43
4/10 anonim válasza:
Nekem 1 hét volt a gombaválogató kurzus, utána 2 hét alatt megszereztem a zöldségcsomagolóit is, de abban már voltak nehezebb dolgok, meg kellett tanulni németül a számokat 1-től 100-ig, meg legalább 25 szót (zöldségnevek, csomagolás, stb.). Juniorként kaptam állást, havi br. 1660 Euro + 13., 14. havi fizetés, munkába járás céges autóval, sofőrrel Sopronból. 1 év alatt medior szintre léptem, 10 százalékot emelkedett a fizetésem.
2022. jan. 12. 13:20
5/10 anonim válasza:
Pl. toronydaru-kezelő, kamionsofőr, mindenféle egyéb munkagép-kezelő.
2022. jan. 12. 14:47
6/10 anonim válasza:
Látom megy a lepontozóverseny. Ide aztán nem érdemes ötleteket írni.
2022. jan. 12. 15:25
7/10 anonim válasza:
Sok az olyan aki semmire sem vitte az életben mert lusták és arra fogják, hogy kapcsolatok és több milliós alaptőke nélkül semmire sem lehet vinni.
Egy ilyen környezetben ha szóba kerül, hogy egy éves képzéssel jól kereső állásra lehet szert tenni azonnal személyes támadásnak élik meg és vérszemet kapnak.
Aki tud angolul annak megvan a CCNP vizsga egy év alatt.
2022. jan. 12. 21:57
8/10 anonim válasza:
És szerintetek egy bölcsésznek mennyire menne ez a sok IT képzés, amit ajánlotok? Ha egy villamosmérnöknek ajánlanátok ezt kiegészítésként, teljesen egyetértenék. De egy bölcsésznek?
2022. jan. 13. 09:06
9/10 anonim válasza:
8-as szelektív a látásod? Az IT képzéseken kívül még másokat is ajánlottak, mindenki le lett pontozva, az is, aki a személyes tapasztalatai alapján leírta, hogy milyen tanfolyamot végzett. Így marad a meki bölcsészdiplomával br. 1800 Ft-os órabérrel. A bölcsész egyébként gondolom tudhatta amikor elkezdett az egyetemen mereszteni, hogy milyen munkalehetőségek várnak rá diploma után.
2022. jan. 13. 12:06
10/10 anonim válasza:
Írta, hogy tud angolul tehát meg tudja érteni a tananyagot.
Fent felsorolt IT képzések közül akármelyiket meg lehet tanulni mert nincs előkövetelménye és aki elvégzett egy bölcsészképzést az ezt is meg tudja tanulni.
Nem kell mindegyiket tudni, elég ha csak az egyiket leteszi az ember és azzal már el lehet helyezkedni.
Például cisco vizsga + angol párosítással gyakorlat nélkül is felvesznek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!