Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nyáron ki szeretnék menni...

Nyáron ki szeretnék menni Angliába (vagy igazából mindegy, nem tudom még én se pontosan, hogy hova) bébiszitternek. Csak fogalmam sincs, hogy hogy zajlik ez az egész és hogyan tudnék?. 1 vagy maximum 1,5 hónapra tudnék kimenni.

Figyelt kérdés
Akinek van tapasztalata segítene?

2022. ápr. 24. 22:09
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi időre nem fognak fogadni, mert a családok minimum fél évre várnak lányokat. A gyerekeknek sem jó, ha túl sűrűn jönnek-mennek a babysitterek.

Mennyire tudsz angoloul? 1-2 hónap alatt nem sok fog ragadni, még ha most azt is hiszed, szerintem érdemes az 1 évet bevállalni. Ha semmiképp nem szeretnéd, akkor vannak nyári táborok, ahova keresnek személyzetet, esetleg olyat keress.

2022. ápr. 24. 22:11
 2/2 anonim ***** válasza:
61%
Hát, ha apucinak szimpatikus vagy, akkor a másfél hónap alatt is jól kereshetsz...
2022. ápr. 25. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!