Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az önéletrajzba be kell írni...

Az önéletrajzba be kell írni hogy van covid oltásom? A 4 oltást előnyként értékelik a cégek? Hiszen azt sugallja felelősségteljes vagyok.

Figyelt kérdés
2022. júl. 30. 04:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
85%

Semmiképpen. Még eü. vagy hasonló intézmények esetében sem. Én pl. a harmadik oltást novemberben kaptam, amelynek a hatása már zéróhoz közelít.

Legfeljebb ott lehet(ne) érdekes, ahol rendelet kötelezően előírja.

Egyébként a szakmai cv-be a tanulmányokat és a megszerzett tapasztalatokat kell felsorolni. A motivációs levélben meg arról kell meggyőzni a leendő munkáltatót, hogy te vagy az optimális jelölt.

A Covidhoz semmi köze ezeknek.

2022. júl. 30. 10:29
 12/17 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem nem nyersz vele, inkább a kommunikációra, hozzáállásra, és a munkához való szaktudásra helyezd a hangsúlyt!
2022. júl. 30. 11:12
 13/17 A kérdező kommentje:
Szomorú, hogy ott is a QAnon meg hasonló bugyuta elméletek számítanak.
2022. júl. 30. 11:19
 14/17 anonim ***** válasza:
73%
Hol? Meg milyen bugyuta?
2022. júl. 30. 11:32
 15/17 anonim ***** válasza:
46%

Én nem előnyként, hanem hátrányként értékelem.

Hlyéket nem vennék fel, hanem csak önálló és józan gondolkodásra képes egyéneket, akik nem néznek tévét és akikre lehet számítani nehéz helyzetekben, hogy kiállnak és nem adják meg magukat minden jöttmentnek.

2022. júl. 30. 22:30
 16/17 anonim ***** válasza:
52%
Számomra azt sugallja, hogy le fogsz betegedni, ezért én nem alkalmaználak.
2022. júl. 30. 22:31
 17/17 anonim válasza:
22%
Neked be kell igen :/
2022. aug. 4. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!