Éppen csak annyit, hogy van egy kocsival, amivel tud villantani.
2022. máj. 17. 23:00
2/13 anonim válasza:
Tegyük gyorsan hozzá, hogy a legtöbb magyar autótulajdonos nem tud autót fenntartani, nem fér bele az anyagi lehetőségeibe. Nem véletlenül olyan az autók műszaki állapota, amilyen. Fenntartásra nem jut pénz
2022. máj. 18. 00:20
3/13 anonim válasza:
Múltkor mellettünk tankolt egy ilyenclakótelepi suttyó egy régi ütött-kopott Alfa Romeoval. Mint ahogy a nagy könyvben meg van írvay kereken 5 ezerért tankolt.
2022. máj. 18. 06:05
4/13 anonim válasza:
Az infós kollégám hasonló helyesírássam 1.2 millió bruttót keres legalább (nekem is kiküldték a fejlesztő hirdetést isés volt benne fizumegjelölés) + cafeteria + készenlét + túlóra pótlék.
2022. máj. 18. 06:52
5/13 anonim válasza:
A helyesírásba azok az álértelmiségi lakótelepi prolik szoktak belekötni, akik semmi máshoz nem értenek. Olyan ez, mint az idegesítő portásnénit játszani, csak az interneten.
Nyilván van alapja a kérdező sztereotípiájának, a srác valószínűleg nem végzett egyetemet. De millió más módon lehetsz sikeres az életben. Az én apám villanyszerelő és hasonló módon ír (hála istennek ott a Word a jegyzőkönyvekhez), facebookon osztja a jobbos hülyeségeket, mégis hét számjegyű a havi bevétel, vidéken.
2022. máj. 18. 08:42
6/13 anonim válasza:
Alapvetően persze nem feltétlen a helyesírástól függ az, hogy az ember mennyi pénzt képes megkeresni. Minden esetre (ha csak nem diszgráfiás az illető) elég bosszantó ha valaki lista megtanulni helyesen írni. Igénytelenségnek tartom. Hozzáteszem láttam pár diplomást is akiknek nagyon nem megy a helyesírás.
2022. máj. 18. 09:18
7/13 anonim válasza:
Hát most számolj egy kicsit pl: autómentős
18 ezer az alapdíj a kiindulási megyén belül plusz 200 ft / km a visszatérési pontig, mindegy hogy ladát vagy bentley-t visz.
Számolj csak havonta húsz munkanapra húsz fuvart azaz napi egyet mert annyi mindíg van!
2022. máj. 18. 11:56
8/13 anonim válasza:
Ha neked mondjuk Pestről a 9. kerületből indul az autómentő, és te budakeszin robbantál le de tárnokra kell hazavigyen akkor 18 ezerről indul a buli a többit szorozd ki kilométerre!
2022. máj. 18. 11:58
9/13 anonim válasza:
És ez az autómentős nem tud helyesen írni? Vagy hogy jön a témához?
2022. máj. 18. 12:05
10/13 anonim válasza:
Nekem is van ilyen ismerősöm, autókereskedő, tele van lóvéval, nagy ház, nyaraló. Manapság minél hülyébb valaki, de minél rátermettebb és aljasabb, annál jobban keres.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!