Az önéletrajzba be kell írni hogy van covid oltásom? A 4 oltást előnyként értékelik a cégek? Hiszen azt sugallja felelősségteljes vagyok.
Figyelt kérdés
2022. júl. 30. 04:15
1/17 anonim válasza:
Nem kell, majd kulon megkerdik ha szamit
3/17 anonim válasza:
Nem kell. Ha meg ez minden, amit a felelősségről mutatni tudsz, az rég rossz.
4/17 anonim válasza:
"Hiszen azt sugallja felelősségteljes vagyok."
Nem. Ez nem mindenkinek azt sugallja. Nekem például semmi mást nem jelez, mint azt, hogy féltél a COVID betegségtől.
5/17 anonim válasza:
Nekem pl azt sugallja, hogy egy könnyen megvezethető marha vagy.
6/17 anonim válasza:
Én nem venném fel, aki ezt beleírja.
7/17 anonim válasza:
Én nem vennélek fel, ha szerinted ezt az önéletrajzba szerinted bele kell írni . Mégis melyik részre gondoltad, erősségek, esetleg hobbi mintha pontgyűjtő kártya lenne ?
Nem akartalak ezzel bántani , csak gondold át, ha neked ez prior akkor ezek szerint különbséget teszel oltott és oltatlan kolléga között , nem vagy csapatjátékos , diszkriminálsz kb a semmi miatt . ( fontosnak tartom a magam egészsége miatt az oltást de mást sem ítélek meg annak hiánya nélkül )
8/17 anonim válasza:
Kérdező én is oltott vagyok, de már több alkalommal voltam covidos amióta kaptam oltást. A családban csak én vagyok oltott és csak én lettem beteg!
9/17 anonim válasza:
Láttam már álláshirdetést, amiben a feltételek között volt az x oltás megléte, max. ilyen helyre írnám be, ha megvan.
10/17 anonim válasza:
Talán éttermeknél, vagy bármi erősen szociális munkakörnél szempont lehet.. de azok úgyis rákérdeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!