Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért kell motivációs levelet...

Miért kell motivációs levelet írni?

Figyelt kérdés

Miért van ez a marhaság nyilván ha elmegyek valahová dolgozni akkor elsősorban a fizetésért teszem a megélhetésért nem azért hogy X vállalatnak nagy előnyöket érjek el

miért kell kamuzni, aki jól kamuzik azt felveszik de ez az egész csak egy álarc (mert ez az ember is a fizetésért dolgozik) mire jó ez?

Utoljára 16 éve írtam önéletrajzot azóta több minden változott.

2022. ápr. 13. 08:23
 1/7 Koplárovics Béci ***** válasza:
74%
Elég jól le lehet szűrni az intelligenciát (vagy még inkább annak hiányát) egy jól (rosszul) megfogalmazott motivációs levélből.
2022. ápr. 13. 08:26
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell.
2022. ápr. 13. 08:32
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell, én még soha nem írtam. A CV legyen jól szerkesztett, és legyen benne elég (használható) információ.
2022. ápr. 13. 08:40
 4/7 anonim ***** válasza:
69%
Nem kell, normalis helyen ilyent nem kernek. Valoszinueleg nem kiemelkedo szellemi tevekenyseget vegzel es ez miatt kerik.
2022. ápr. 13. 10:40
 5/7 anonim ***** válasza:
13%
Biorobot szinten igaz amit leírtál felette már annyira nem. Na azért.
2022. ápr. 13. 12:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Értelmes helyeken nem kérik.
2022. ápr. 13. 14:02
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Én sem írtam még soha.

Ahova kérnének, oda meg én nem jelentkeznék. Ugyanis, ha az igazat leírnám, nem vennének fel, így megspórolom nekik az időt, magamnak pedig az energiát.

Nem voltam egyik cégembe sem szerelmes, mégis hűséges voltam, amíg megbecsültek és értékelték a munkám. Ha ez megszűnt valamiért, én is megszüntem nekik létezni. Nekem ez volt a "motiváció". :)

2022. ápr. 13. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!