Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy lehet motivációs levelet...

Hogy lehet motivációs levelet írni egy meg nem nevezett cégnek?

Figyelt kérdés

Láttam egy vidéki programozói munkát. Viszont Profession-ön csak annyi van névnek írva, hogy "piacvezető". Most őszintén, hogy lehet ilyen helyre motivációs levelet írni? "Bár nem tudom kik vagytok és mindenkinek elhiszem első bemondásra, hogy piacvezető, ezért minden álmom nektek dolgozni. Főleg, hogy abban a városban az ITSH a piacvezető, de ők normálisan hirdetnek(jelenleg is), mégis hiszek nektek." Komolyan nem értem.

Egyébként csak elméleti a kérdés, mert van munkám. De ez egyszerűen nem fér a fejembe.

2015. jan. 14. 10:48
 1/2 anonim ***** válasza:
Az ITSH magának hirdet es mindig meg van adva a cég neve, valszeg csak marketing a fejvadász cég részéről hogy minél többen jelentkezzenek :)
2015. jan. 14. 11:27
 2/2 anonim ***** válasza:
Sehogy! Az ilyen titkos cégeket felejtsd el! Felejtős!! Én úgy vagyok vele, hogy szeretem tudni, hova adnám be a pályázatomat. Én utánanézek, hogy valós cégről van-e szó?
2015. jan. 14. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!