Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Első állásinterjúm lesz.Mibe...

Első állásinterjúm lesz.Mibe menjek?

Figyelt kérdés
Óvodai dajka lenne a munka.Kell a feher blúz,fekete szoknya,alkalmi cipő?Vagy megteszi egy egyszerű nyári sötetkék ruha?Ti miben mentetek interjúra?Milyen kerdések szoktak lenni?Mennyi ideig tart egy interjú?

2022. júl. 25. 16:43
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy nem kell ünneplő, egy sima nyári ruha tökéletes.

Én ősszel farmerban és pólóban mentem.

Iskolai papírjaidat vidd magaddal

2022. júl. 25. 17:05
 2/4 anonim ***** válasza:
15%

ciciemelő, de csak akkor ha férfi a interjúvoló.:) Amúgy legyél csinos...

Kérdések rólad, mit szeretnél, mit csináltál, ha eszesebb a kérdező. Semmi extra.

35-40 perc, ha normális a kérdező.

2022. júl. 25. 17:18
 3/4 anonim ***** válasza:
73%

Nem kell a fekete szoknya és fehér blúz kombó (pláne ebben a melegben), szerintem az nagyon merev. Egy csinos, lazán elegáns, nem közönséges ruha is jó lesz. (Ha a sötétkék ruhád ebbe belefér, akkor hajrá!)

Én legutóbb egy kék, térd alá érő overálban interjúztam, ami eltakarta a vállam és volt gallérja + öve (hr-es pozi). Szeretem ezt a ruhámat,mert kényelmes, jól szellőzik és magabiztosan érzem magam benne.

Nagyon sok olyan oldal van , ahol hasznos tanácsokat adnak erre vonatkozóan.

2022. júl. 26. 16:22
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Farmer nyáron szerintem lehet rövid is és egy egyszerű póló jó lesz.
2022. júl. 27. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!