Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért ilyen bunkók az Aldinál...

Miért ilyen bunkók az Aldinál a HR-sek?

Figyelt kérdés
Az még oké, hogy vissza se reagálnak sok helyről, de amikor felhív reggel fél 6-kor (ráadásul úgy, hogy sok hónapja adtam be a jelentkezést), hogy mindenképp szeretne interjúra hívni, meg se kérdezni, hogy ennyi idő után érdekel-e még (mert nyilván csak erre vártam, mi másra?), és megbeszélünk egy konkrét időpontot másnap reggelre, majd délben jön a mail, hogy nem találnak alkalmasnak és első körben kidobtak a válogatásból, akkor azzal mégis mi a célja? Nem mintha összeomlottam volna, hogy 2 diploma után (amit be se vallok ilyenhez) a 13. üzletükből is elutasítottak, csak ezt az eljárást nem értem. Ha nem felelek meg neki, minek hív fel előtte időpontot egyeztetni? Mással is ilyenek?

2022. jún. 20. 17:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
56%
Hát bogyóka, ha két diploma után neked az aldiban kell munkáért koldulnod, akkor ott te valamit, valahogy, nagyon-nagyon elrontottál. Nem a diplomáid miatt, de aki ennyit tanul, arról azt feltételezném, hogy kicsit átlátja a gazdaságot / piacot és tudja, hogy mit kell csinálni ahhoz, hogy jó legyen.
2022. jún. 20. 17:32
 2/14 anonim ***** válasza:
91%

1!

Gondolom valami irodai, diplomás munkára jelentkezett a központba a kérdező és nem egy mezei eladónak.

2022. jún. 20. 17:45
 3/14 anonim ***** válasza:
85%
2 én elolvastam a kérdést, teljesen: be se vallja a diplomáját (hiszen tudja, hogy túlképzettség miatt nem vennék fel), ráadásul a "hr" stílusa elég erősen arra hajaz, hogy nem irodai munkára jelentkezett.
2022. jún. 20. 17:51
 4/14 anonim ***** válasza:
77%

Kérdező, páromat 1,5 hónapig várakoztatták és utána ellett utasítva. De! Felajánlottak neki egy másik lehetőséget, oda is jelentkezett és két hét után visszajeleztek, hogy fel van véve.

Nagyon idegörlő volt. Állításuk szerint el volt maradva a HR és azért ment az időhúzás, meg az igérgetés. Szerencsésen alakult.

Párom Aldi IT-hoz jelentkezett.

2022. jún. 20. 19:58
 5/14 A kérdező kommentje:

#1 #3

Talán mert jelenleg nem igazán piacképes a diplomám? Mindenhol leépítés van, ahova felvennének, volt is olyan, ahol felvétel után bocsátottak el embereket, mivel én voltam a legújabb, még el se kezdhettem a munkát, én lettem elsőként kirúgva.

Ha azt mondom, hogy nekem csak ez meg ez a munka jó és inkább nem dolgozom, ha nem kapok olyat, hanem várom a segélyt, akkor az a baj, ha meg olyan a helyzet, hogy inkább mindent megpróbálok, akkor meg az a gond.

2022. jún. 20. 20:09
 6/14 anonim ***** válasza:
44%
5 kit érdekel, hogy piacképes a diplomád vagy nem? :D Az csak azt mutatja, hogy képes vagy tanulni. Miért nem tanultál meg valamit gyorsan, amivel pénzt tudsz keresni? Nem tudsz angolul? Nem értesz felhasználói szinten a számítógéphez? Kismillió álláslehetőséged lenne, ahol egy irodában kéne ülnöd, és hivatalos leveleket írogatnod, ehelyett itt panaszkodsz, hogy nem vesznek fel rakodómunkásnak vagy polctöltőnek, de neked "két diplomád" van. Én csak erre céloztam, hogy vannak akik azért mennek a gyárba csavart összeszerelni, mert ennyi képességük van, és vannak azok, akik feltalálják magukat.
2022. jún. 20. 22:30
 7/14 A kérdező kommentje:
Szerinted hány helyen próbáltam már? Mondani könnyű, de mikor fél évig csak ezeket nézegeted és csak elutasítás jön, vagy semmi, akkor muszáj másra is beadni. Amúgy de, tudok angolul, papírom is van róla, sőt, a román kivételével minden újlatin nyelven, de mostanában erre se vevők sehol.
2022. jún. 20. 23:08
 8/14 anonim ***** válasza:
88%
7 - tapasztalatból mondom, hogy nincs igazad, és szarul csinálsz valamit. A hiba a módszereidben van. Nem vagy elég meggyőző, nem tudsz megfelelően kommunikálni, rossz a cvd, vagy nem tudod magad kellőképpen eladni. Ez nem személyeskedés, hanem tény.
2022. jún. 20. 23:13
 9/14 A kérdező kommentje:
Sajnos mindig háttérember voltam, nem tudok kiállni és szónokolni, az nem az én asztalom. Egyszer mondaná meg valaki, mi a nagy baj, mert így csak a tanulásban tudok előre lépni, munkában nem.
2022. jún. 20. 23:49
 10/14 anonim ***** válasza:
91%
9 ha fel tudod tenni a megfelelő kérdéseket, akkor kapsz rá válaszokat is. Nem tudsz kommunikálni? Olvass el cikkeket arról, hogy mit csinálj interjún, milyen kérdésre hogy válaszolj. Ha nem jön zsigerből, akkor tanuld meg. Ülj le egy tükör elé, és játszd el. Nem viccelek. A munkára való alkalmasság, és az interjún átmenés ég és föld.
2022. jún. 21. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!