Aldiban heti 35 órás illetőnek mennyi a havi nettó fizetése ? Nincs egy év munkaviszonya az Aldinál.
Na megint jönnek az unatkozó emberek kommentjei
Nem is tudom van e még értelme ennek az oldalnak
1. Ha lenne bármi foggalmad tudnád hogy az Aldiban egyszerre vagy kasszás/ árutőltő/ takarító/ raktáros/ pék
Épp ahol az adott műszakban beosztanak
2 . Ok. Köszönjük.
Segítek kérdést fogalmazni:
“Semmi közöm hozzá, de kíváncsi vagyok: mennyit kereshet heti 35 órában az ismerősöm, aki az Aldiban pénztáros eladó? Info: nincs még egy éve, hogy ott dolgozik.”
Kérdező, egyáltalán nem irreleváns az 1-es kérdése.
Ha megnézed az Aldi karrieroldalát, akkor 10 magyarországi tevékenységi körre és 5 nemzetközi tevékenységi körre vannak álláshirdetések. Egyáltalán nem volt egyértelmű a kérdésedből, hogy konkrétan a "bolti eladó" állást érted ezalatt.
"Ha lenne bármi foggalmad tudnád hogy az Aldiban egyszerre vagy kasszás/ árutőltő/ takarító/ raktáros/ pék
Épp ahol az adott műszakban beosztanak"
Igen, és az ezer más munkakör mellett pl. üzletvezető sincsen, ugye??? Az sem külön munkakör, az üzletvezető is takarít meg beáll a kasszába néha...
Fent van minden bolti munkatárs pozícióra az elérhető bér a karrieroldalukon ezer forint pontossággal, cafeteriával, ha rámész egy adott állásra.
35 órára olyan bruttó 305 ezer plusz pótlékok.
9-es, pontosan.
Ott vagyok 7 hónapja, van, hogy zárásig bent marad egy egy napot és bizony ő is megy takarítani a géppel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!