Melyiket lenne érdemes választani? Könnyű munka közmunkába havi nettó 77 ezerért vagy picit nehezebb munka rendes munkaviszonyba havi nettó 107 ezerért?
Figyelt kérdés
Közmunkába irodára mehetnék, viszont ami többet fizet állás és nem közmunka ott fizikai melósként kellene egy gyárba menni szintén 8 órába.2020. aug. 23. 15:06
1/6 anonim válasza:
Könnyebbik út + tanulás, hogy ne ilyenek közül kelljen válogatnod 20 év múlva is.
2/6 anonim válasza:
Közel másfélszer annyi pénzért már csak megmozdulnék és elmennèk dolgozni közmunka helyett. Gondolom, nem vet fel a pénz és a munkáltatók se kapkodnak utánad.
3/6 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó ! Igen jelenleg csak ez a két lehetőség áll a rendelkezésemre, és sajnos tényleg nem úszok a pénzben.
2020. aug. 23. 15:19
4/6 anonim válasza:
Ha leterhel a meló, sosem kerülsz ki ebből a helyzetből. Most kva kevés a 70, de még mindig jobb alig csinálni valamit és éjjel-nappal tanulni valamit mellette, mint most keresni 30-cal többet, kikészülni és ugyanennyi semmit keresni nyugdíjig. HOSSZÚ TÁVON gondolkodva jobban jársz az elsővel, és ha TANULSZ! Ez így éhenhalós.
5/6 anonim válasza:
Kettes vagyok, nem rosszból írtam, bár utólag látom, hogy nem sikerült túl szépen fogalmazni. Ismerek olyant, aki 15-20 éve közmunkából él (ha épp van), a rendes munkahelyeket pár hét után otthagyja, és a wc papírt a férje lopja a munkahelyéről, mert arra már nem futja.
Ne legyél ilyen.
6/6 anonim válasza:
Mindkettő elég gyér fizetés - amikor titkárnőt kerestem, havi nettó 150 alatt még jelentkező sem volt az álláshirdetésemre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!