Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért ilyen bunkók az Aldinál...

Miért ilyen bunkók az Aldinál a HR-sek?

Figyelt kérdés
Az még oké, hogy vissza se reagálnak sok helyről, de amikor felhív reggel fél 6-kor (ráadásul úgy, hogy sok hónapja adtam be a jelentkezést), hogy mindenképp szeretne interjúra hívni, meg se kérdezni, hogy ennyi idő után érdekel-e még (mert nyilván csak erre vártam, mi másra?), és megbeszélünk egy konkrét időpontot másnap reggelre, majd délben jön a mail, hogy nem találnak alkalmasnak és első körben kidobtak a válogatásból, akkor azzal mégis mi a célja? Nem mintha összeomlottam volna, hogy 2 diploma után (amit be se vallok ilyenhez) a 13. üzletükből is elutasítottak, csak ezt az eljárást nem értem. Ha nem felelek meg neki, minek hív fel előtte időpontot egyeztetni? Mással is ilyenek?

2022. jún. 20. 17:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
87%
szerintem jelentkezz adminisztrátori pozíciókra is vagy sschez ott szeretik ha több nyelven beszél valaki vagy call centeres munkára pl vodafone telekomhoz
2022. jún. 26. 16:31
 12/14 anonim ***** válasza:
96%

komolyan azt nem értem, mit vártok a HR-től. a HR a világ legnagyobb kamumunkája.

jobb esetben makognak "felsőfokon" angolul, de alapvetően beképzelt buta libák a hr-esek, akik nyilván képtelen bármilyen szakmai kérdést feltenni.

azt meg végképp nem értem, h miért nekiesni a kérdezőnek.

nekem volt egy ismerősöm, aki felsőfokon tudott angolul, és átlagnál jóval értelmesebb volt, viszont elég zárkózott.

őt pl. ezért utasították el, de ahogy többen írták, vmit tényleg rosszul csinálhatsz.

Magyarországon nagyon számítanak ilyen dolgok, el kell tudni adni magad a 70 IQ-jú HR csajnak, vagy az idióta főnöknek.

2022. jún. 27. 10:39
 13/14 anonim ***** válasza:
87%

Egy budapesti Aldiban dolgoztam pár hónapig és amennyire én tudom a felvételi folyamatát, valószínűleg nem is HR-es volt, aki téged felhívhatott, hanem területi vagy boltvezető, ugyanis ők szervezik az állásinterjúkat.

Én anno egy belvárosi üzletbe jelentkeztem és mentem dolgozni és egyébként vicces, de engem is reggel 7-kor hívtak és aznap este fél 9-re hívott meg interjúra a 25 éves területi vezető leányzó Fótra. Lemondtam, adott egy másik időpontot reggel 6-ra a belvárosi üzletbe. Szórakozott szerintem, vagy nem tudom, de elmentem.

Hogy miért utasítottak mégis el a telefonos, ajánlott interjúval zárult előszűrést követően e-mailben, azt nem tudom, nem értem... Nem lehet, hogy álmodból felébredve nem éppen a legszebb módon beszéltél?

2022. jún. 27. 22:14
 14/14 anonim ***** válasza:
72%
Mint minden német cég, itt is lenézőek az emberekkel. A jobb pozíciókra, meg már az esetek többségében meg van az alkalmas protekciós jelölt.
2022. aug. 8. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!