Miért ilyen bunkók az Aldinál a HR-sek?
komolyan azt nem értem, mit vártok a HR-től. a HR a világ legnagyobb kamumunkája.
jobb esetben makognak "felsőfokon" angolul, de alapvetően beképzelt buta libák a hr-esek, akik nyilván képtelen bármilyen szakmai kérdést feltenni.
azt meg végképp nem értem, h miért nekiesni a kérdezőnek.
nekem volt egy ismerősöm, aki felsőfokon tudott angolul, és átlagnál jóval értelmesebb volt, viszont elég zárkózott.
őt pl. ezért utasították el, de ahogy többen írták, vmit tényleg rosszul csinálhatsz.
Magyarországon nagyon számítanak ilyen dolgok, el kell tudni adni magad a 70 IQ-jú HR csajnak, vagy az idióta főnöknek.
Egy budapesti Aldiban dolgoztam pár hónapig és amennyire én tudom a felvételi folyamatát, valószínűleg nem is HR-es volt, aki téged felhívhatott, hanem területi vagy boltvezető, ugyanis ők szervezik az állásinterjúkat.
Én anno egy belvárosi üzletbe jelentkeztem és mentem dolgozni és egyébként vicces, de engem is reggel 7-kor hívtak és aznap este fél 9-re hívott meg interjúra a 25 éves területi vezető leányzó Fótra. Lemondtam, adott egy másik időpontot reggel 6-ra a belvárosi üzletbe. Szórakozott szerintem, vagy nem tudom, de elmentem.
Hogy miért utasítottak mégis el a telefonos, ajánlott interjúval zárult előszűrést követően e-mailben, azt nem tudom, nem értem... Nem lehet, hogy álmodból felébredve nem éppen a legszebb módon beszéltél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!