Kellemetlen helyzetbe kerültem állásinterjú kapcsán, mi tévő legyek?
Igen, írd le, hogy nem szeretnél ennyi pénzt kiadni egy állásinterjúra és egy teljes napot erre rászánni és javasold, hogy tartsátok meg skypeon, zoomon, anyámkínja videochaten.
Az a cég, ami azt várja, hogy 2*230 km-t utazz egy szaros elsőkörös, értékesítő állás interjújára, oda nem megyünk dolgozni.
Ha diplomatikus akarsz lenni, akkor úgy kezded, hogy úgy tűnik elírás történt, mivel te nem egy budaörsi állásra jelentkeztél
Ha nem tudod megoldani sehogyan se anyagi okok miatt, igy nem tudsz tenni semmit, bukott az egész.
Ők sem tudnak mit tenni, de egy próbát megér, hátha küldenek valakit Csongrád-Csanádra.
Próbáld meg, még ha kellemetlen is, mond el nekik az igazat.
Kérdezd meg előbb, hogy online interjú megoldható-e.
De nem is ertem, hogy várják el, hogy 400 km-t utazgass odavissza. Ez összesen legalább 5-6 óra tömegközlekedéssel egy fél-1 órás interjúért
"tömegközlekedéssel való oda-és visszajutás számomra anyagilag nem megengedhető, "
Ha megengedhető lenne anyagilag, akkor sem mennék. Ne má...!
Normálisak ezek?
Elofordulbak olyan cegek akikbek tobb telephelyuk van ahol lehet dolgozni de a hr egy kozponti helyen lakik. Ilyenkor siman lehet a fenti eset.
Szerintem merlegelni kell, hogy mennyire kell a melo es mennyire biztos az a pozicio. Ha nagyon kell a munka es biztosabb, akkor erdemes megoldani. Ha nem tuti, akkor nyilvan nem eri meg a befektetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!