Történt veled valamilyen kínos, kellemetlen dolog állásinterjún?
közvetítő cégen keresztül jelentkeztem 1 céghez.
fel is hívtak,megbeszéltük a pénzt az időbeosztást és az időpontot a személyes interjúra.
el is mentem,nagy örömmel vártak.
kb 40 percen keresztül hallgattam a rizsát a cég történetéről,meséltem magamról,megnyerőnek találtak és kellően képzettnek is a pozícióra.
aztán elérkeztünk a fizetés részhez,ahol is kiderült,hogy 50 ezerrel kevesebbet akarnak adni mint amit a telefonban megbeszéltünk.
kicsit kiakadtam és elmondtam,hogy akkor miért volt szükség erre az egész színjátékra,az időm vesztegetésére?
lehajtott fej és kuss.
erre akkor kérem a benzinpénzt amiért kiautóztam ide ha már az elpocsékolt időmet nem tudja megtéríteni.
és mivel látta a fószer rajtam,hogy úgy be vagyok pipulva ezen az átverésen,hogy verés lehet a vége,kifizette.
egyébként ez szerintem valami bevett szokás lehet újabban,mert utána megint megtörtént,hogy adott volt a megbeszélt összeg,minden letisztázva,odamegyek és ott már mást mondanak.
a második alkalommal egy csaj volt a hr es,akinek úgy leüvöltettem a fejét ezért a hazugságért,hogy elsírta magát,úgy megijedt.
én meg mondtam neki,hogy nem pityeregni kell,hanem vállalni a felelősséget a tetteidért meg a szavaidért,hogy ne kerülj ilyen helyzetbe te gyökér hazug senkiházi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!