Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Történt veled valamilyen...

Történt veled valamilyen kínos, kellemetlen dolog állásinterjún?

Figyelt kérdés
Én csak egyre emlékszem, amikor próbanapon elaludtam reggel, egy kolléga jött értem és arra keltem fel, hogy hívott. Elég ciki volt, de maga a munka is :D
2020. okt. 23. 21:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
Egy multihoz jelentkeztem recepciós állásra, előtte órákig próbálgattam, hogy mit vegyek fel, végül egy ingnél maradtam, ami kicsit már szűk volt rám, de mivel az volt az egyetlen elegánsnak mondható felsőm, így gondoltam azzal járok a legjobban. Egy 30-40 év körüli fickó interjúztatott, bementünk egy irodába, és leültünk egymással szembe. Amikor leültem észrevettem, hogy valami nincs rendben, de annyira izgultam, hogy szerintem fel sem fogtam. Már kb.20 perce beszélgettünk, amikor feltűnt, hogy a fickó egyszerűen nem tudja levenni a szemét a mellemről, pedig láthatóan nagyon próbálkozott, ezért lenéztem és akkor láttam meg, hogy az ingem a köldökömig kigombolódott,(valószínűleg amikor leültem) és kinn van az egész mellem. Hirtelen azt se tudtam mit csináljak, annyira remegni kezdett a kezem, hogy meg sem bírtom fogni azokat a pici gombokat, nem is tudom mennyi időbe telt pontosan mire sikült valamennyire összeszedni magamat. Annyira szégyeltem magam, hogy szinte menekültem onnan, aztán a pasi hetekig hívogatott, hogy ő nagyon szeretné, ha náluk dolgoznék...😅
2020. okt. 23. 21:53
 2/13 anonim ***** válasza:
98%
Egy nagy könyvvizsgáló céghez mentem interjúra, de annyira izgultam hogy interjú közben leesett a vércukrom (elő szokott fordulni, ilyenkor általában van nálam gyors ch- akkor pont nem volt), és a szakmai kérdésekre csak hebegtem habogtam, fel sem tudtam fogni hogy mit kérdeznek, de a végén már azt sem hogy én miket válaszolok. Mondanom sem kell, megköszönték a részvételt
2020. okt. 23. 22:09
 3/13 anonim ***** válasza:
64%
Tortent. Beszívtam elotte … bementem … mondott valamit a baromarc ... probaltam valaszolni, de a mondat felenel elfelejtettem amit akartam … mindenki csak nezett bamban :) Azóta sem dolgozom :D
2020. okt. 23. 22:24
 4/13 anonim ***** válasza:
98%
Egyszer nem tudtam visszatartani egy szellentést. Gondoltam kiengedem lassan és halknak éreztem előtte mert nem feszített aztán duurrr de olyat odapörköltem hogy bepislogott mindenki.
2020. okt. 23. 22:34
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
4-es ez megerdemel egy zold pipát :)
2020. okt. 23. 22:36
 6/13 anonim ***** válasza:
94%
Noveremet beakartam mutatni aposomnak … erre ahogy beleptunk az ajton, a noverem odarottyantott egy betyárosat ... kinos csend … erre aposom nyujtja a kezet: "en meg Pista bacsi" :)))
2020. okt. 23. 22:39
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Így hirtelen megrezzent a szemhéjuk. Így visszagondolva vicces de akkor nem volt.
2020. okt. 23. 22:39
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
#1 én is nagyon szeretném ha nálam dolgoznál...
2020. okt. 23. 22:41
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Gyárba jelentkeztem, ahová pályakezdőket kerestek, mivel az adókedvezményt feltudták utánuk venni. Papírom megvolt a munkakörhöz, amire jelentkeztem. Csávó folyamatosan kiforgatta a szavaim, meg degradált. Aztán mikor a pénz szóba került, akkor mondtam az aktuális szakmunkás minimálbért. Ő meg el kezdett röhögni, és mondta "te azt itt nem fogod megkeresni.". Itt úgy voltam, hogy "már akkor leszarom az egészet, csak minél hamarabb mehessek innen". Körbe vezetett a fasz az üzemen, mutogatott mindent, melyik gép mit csinál, és hogy működik. Bevitt egy műhelybe, ahol össze volt borítva minden. Aztán ilyet mond "ha felveszünk ezt neked kell majd összepakolni.". Visszamentünk az irodába, aztán elkezdte kikérdezni amit mutogatott. Nem akartam mondani neki, hogy "hot leszarom.". Aztán feléből harmadából elmondtam neki, de akkor már abba is beleállt, hogy a palackot üvegnek hívtam. Már azt kezdtem el szégyenli, hogy egyáltalán a világon vagyok, és totál leblokkoltam. Erre ilyet kérdez "miből készül az üveg". Nem vágtam rá hogy homokból. Erre azt mondta "még ezt se tudod?". Aztán, mikor vége lett ennek a rettenetnek, még mondta "ez egy nagyon komoly döntés, gondold át, aztán ha döntésre jutnál hívd a HR-t.". Haza mentem, hívtak egy másik helyről, ahova még beadtam az önéletrajzom. Oda szakmunkás minimálbér felett vettek már fel akkor, és azóta is ott dolgozom. Jobb a közeg, és a főnökök is rendesek, és nem gyár.
2020. okt. 23. 22:43
 10/13 anonim ***** válasza:
69%

közvetítő cégen keresztül jelentkeztem 1 céghez.

fel is hívtak,megbeszéltük a pénzt az időbeosztást és az időpontot a személyes interjúra.

el is mentem,nagy örömmel vártak.

kb 40 percen keresztül hallgattam a rizsát a cég történetéről,meséltem magamról,megnyerőnek találtak és kellően képzettnek is a pozícióra.

aztán elérkeztünk a fizetés részhez,ahol is kiderült,hogy 50 ezerrel kevesebbet akarnak adni mint amit a telefonban megbeszéltünk.

kicsit kiakadtam és elmondtam,hogy akkor miért volt szükség erre az egész színjátékra,az időm vesztegetésére?

lehajtott fej és kuss.

erre akkor kérem a benzinpénzt amiért kiautóztam ide ha már az elpocsékolt időmet nem tudja megtéríteni.

és mivel látta a fószer rajtam,hogy úgy be vagyok pipulva ezen az átverésen,hogy verés lehet a vége,kifizette.

egyébként ez szerintem valami bevett szokás lehet újabban,mert utána megint megtörtént,hogy adott volt a megbeszélt összeg,minden letisztázva,odamegyek és ott már mást mondanak.

a második alkalommal egy csaj volt a hr es,akinek úgy leüvöltettem a fejét ezért a hazugságért,hogy elsírta magát,úgy megijedt.

én meg mondtam neki,hogy nem pityeregni kell,hanem vállalni a felelősséget a tetteidért meg a szavaidért,hogy ne kerülj ilyen helyzetbe te gyökér hazug senkiházi.

2020. okt. 24. 05:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!