Történt veled valamilyen kínos, kellemetlen dolog állásinterjún?
Figyelt kérdés
Én csak egyre emlékszem, amikor próbanapon elaludtam reggel, egy kolléga jött értem és arra keltem fel, hogy hívott. Elég ciki volt, de maga a munka is :D2020. okt. 23. 21:30
11/13 anonim válasza:
Nekik volt ciki inkább: 1* hallottam, hogy ők nő akanak az adott posztra, hiába is mentem, másszor meg egy hasonló településről vártak embert, én egy távolabbiről mentem.
12/13 anonim válasza:
Nekem az előbb skype interjúm volt (telefonomról) de összeomlott. Végül vissza tudtam lépni. Kíváncsi vagyok a végerdményre!
13/13 anonim válasza:
Asszisztensnek jelentkeztem egy ügyvédi irodába még januárban. Öltönyben, nyakkendőben mentem az interjúra. Egy ügyvéd, egy ügyvédjelölt meg egy asszisztens. Az ügyvéd vitte a szót, a másik kettő inkább zavaró biodíszlet volt. Az ügyvéd már a belépéskor azzal kezdte, hogy úgy látszik, ők hárman nem öltöztek ki eléggé így, hétfő reggel... Utalva arra, hogy öltönyben mentem. Aztán interjú közben is igyekezett köcsögösködni meg szellemesnek jóindulattal se nevezhető poénokat, megjegyzéseket tenni, amin persze a biodíszlet két tagja kvázi kötelezően röhögcsélt. Olyan kellemetlen volt a légkör, hogy azt éreztem, legkevésbé se bánnám, ha nem engem választanának. Aztán napokkal később kiderült, hogy tényleg nem én lettem a kiválasztott. Határozottan megkönnyebbültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!