Mi lesz a home office-ban (is) dolgozókkal a megnőtt rezsiárak világában? Hogy kompenzálja majd a cég, hogy a munkavégzéshez a saját áramomat fűtésemet használom és nem a cégét?
Figyelt kérdés
Mert bemenni az irodába nem lehet, ha HO-ba vagyok írva akkor otthon KELL maradnom. És akkor saját áram saját fűtés.
Ez pedig kompenzálandó a cég részéről.
Na de milyen mértékben és hogyan?
2022. júl. 22. 10:13
21/21 anonim válasza:
Úr isten milyen hálás lennék ha otthonról dolgozhatnék. 3 hónapig az oltások előtt nekünk is lehetett. Nem zavartak a kollegák, sokkal gyorsabban haladtam a munkával. Így belefért közben bedobni a mosást meg főzni egy normális ebédet vagy leugrani a boltba. Fel5kor meg szabad voltam. Nem úgy mint most, hogy be kell járni. Hihetetlen, hogy még ebben is meglátja valaki a rosszat. Aki olyan szarul keres hogy rezsire se tellik az miért nem keres másik munkát. Persze mert az "mégszarabb". Véletlenül sem benne van a probléma. :D Szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!