Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi lesz a home office-ban...

Mi lesz a home office-ban (is) dolgozókkal a megnőtt rezsiárak világában? Hogy kompenzálja majd a cég, hogy a munkavégzéshez a saját áramomat fűtésemet használom és nem a cégét?

Figyelt kérdés

Mert bemenni az irodába nem lehet, ha HO-ba vagyok írva akkor otthon KELL maradnom. És akkor saját áram saját fűtés.

Ez pedig kompenzálandó a cég részéről.

Na de milyen mértékben és hogyan?

2022. júl. 22. 10:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%
Ja és kinek a netjén megy a céges meló? Csak nem az enyémen? abba miért is nem száll bele a cég? Hát munkára használom 90%ban...
2022. júl. 22. 11:49
 12/21 anonim ***** válasza:
88%
Mert amúgy nem lenne otthon net ugye? Az ilyen emberektől mindenki menekül akik ahelyett, hogy örülnének egy helyzetnek mindenben csak a problémát látják.
2022. júl. 22. 11:56
 13/21 anonim ***** válasza:
81%
Ennyire, hogy lehet valaki életkeptelen? Nem hiszem, hogy a jéghideg lakasba mennél haza délután és azt sem, hogy milló iratot vinnál haza 2022ben. De mondjuk, hogy így van. Van egy csomó nyilvános tér. Pl beiratkozhatsz egy könyvtarba az évi pár ezer forint van net és wc is. Sőt lehet méh wcpapir is meg világítás. Oda is bemehtsz dolgozni. Vagy miert nem keresek olyan helyet ahova be kell járni? Komolyan nem értem. Amúgy sem kereshetsz sokat ha ilyen problémáid vannak. Simán megérné a váltás.
2022. júl. 22. 12:02
 14/21 A kérdező kommentje:

"Mert amúgy nem lenne otthon net ugye"

nem ez a kérdés. egy kertésznek is van otthon ásója, de mégse azt viszi dolgozni. a munkaeszközt a cég adja ez evidens. ezen semmiféle vita nem lehetséges.

Miért a takarítónőnek nincs otthon vödre és felmosója? de van. És azt viszi melózni??? Ember GONDOLKOZZÁL!!

2022. júl. 22. 12:02
 15/21 A kérdező kommentje:

"Simán megérné a váltás."

Hova? A még szarabba?

2022. júl. 22. 12:03
 16/21 anonim ***** válasza:
Azért elég sok állaslehetőség van az országban nem csak rosszak. Ha meg nincs véguettséged hozzá akkor miért nem tanulsz valamit hogy válthass? Ha a munkahelyed nem fizet hozzájarulást akkor e fizet. Ezen senki nem tud itt változtatni. Nem értem miert itt hisztizel miért nem a főnöködnek. Mi is a saját laptopunlat használtuk ho alatt. Senkit nem zavart. Ez egy ilyen helyzet. Tök felselges kukacoskodni és elvi dolgokról vitatkozni. Én mindem rossz érzés nélkül fásom a munlahelyi kertet ha van saját ásóm. Nem mindegy? Próbalom a jót meglátni a dolgokban ha mindem rossz akkor váltok. Ez a normális hozzáállás. A rinyálás semmit nem old meg
2022. júl. 22. 12:13
 17/21 anonim ***** válasza:
74%
Bazsi, elb/sztad, rossz nick-ről válaszolgattál magadnak...
2022. júl. 22. 12:33
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
2020 márciusa óta dolgozunk folyamatosan otthon. Így is beleférünk az átlagba. Szerintem az a 2 gép nem dobta meg sokkal a fogyasztásunkat. Már nem emlékszem előtte mennyi volt a rezsink.
2022. júl. 22. 17:08
 19/21 anonim ***** válasza:

Ezt miért nem a munkáltatódtól kerdezed meg? Komolyan nem értem. Honnan tudja itt bárki is kaptok e majd hozzájárulást a rezsihez és ha igen az milyen rendszerben történik majd.

Simán lehet, hogy kaptok de te már itt hisztizel előre, hogy mi lesz. Nem irigylem a közeledben élőket.

2022. júl. 22. 18:39
 20/21 anonim ***** válasza:
Keress bejárás melót. Nem kell otthon szenvedned.
2022. júl. 23. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!