Mi lesz a home office-ban (is) dolgozókkal a megnőtt rezsiárak világában? Hogy kompenzálja majd a cég, hogy a munkavégzéshez a saját áramomat fűtésemet használom és nem a cégét?
Mert bemenni az irodába nem lehet, ha HO-ba vagyok írva akkor otthon KELL maradnom. És akkor saját áram saját fűtés.
Ez pedig kompenzálandó a cég részéről.
Na de milyen mértékben és hogyan?
az hogy ki mennyit költ utazásra mindenkinek az egyéni ügye.
és ha én a szomszéd utcában vagyok és gyalog járok?
És ha én bringára pattanok?
ehhez senkinek köze semmi.
ez nem érv.
az áramom meg fogy otthon a HO-ban hogy a cégnek munkát végezhessek.
Nálunk adnak havi 20 ezret rezsire, aki többet szeretne az a számlák bemutatásával kérhet.
Hasonlóan működik mint a költségtérítés elszámolás.
Ahol többen élnek egy háztartásban ott elosztják a lakók számával és részarányosan adják.
"Nálunk adnak havi 20 ezret rezsire, aki többet szeretne az a számlák bemutatásával kérhet."
Nálunk egy petákot nem adnak még a covid idején ígértek fűt fát havi támogatás egyösszegű támogatást-egy büdös petákot a mai napig nem kaptunk.
és azért 2020 márciusa nem tegnap volt. azóta ígérik.
Nem aggódom, elég emelést szoktak adni ahhoz, hogy ne problémázzak ezen.
Neked meg adott a lehetőség munkahelyváltásra. De vannak közösségi terek, ahova beülhetsz dolgozni.
" Kb 400Ftal lett több a villanyszámlám"
Na hát MOST ŐSZTŐL EZ NEM ÍGY LESZ.
"Mert mit csinálsz otthon? "
a) fűtök (ősszel télen) ha nem lenne HO reggeltől estig nem menne a fűtés
b) WC-re megyek és lehúzom = víz
c) világítok (iratkezelés) = áram
d) megy a szkenner és a printer is = még áram
Na csak ennyi
A fűtés maga olyan havi 20-30-al TÖBB ha otthon vagyok. csak a fűtés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!