Szerintetek mennyit kaphatok nettóba első állásnál csak egy gimivel, semmilyen más végzettséggel?
Figyelt kérdés
Nemrég végeztem, szerintetek mennyit kereshetek átlagosan illetve mi jelent már nagyon jó fizetést ilyenkor?2022. júl. 20. 17:05
1/9 anonim válasza:
Szakmunkás bér körül, de ki tudja, elvileg az aldiba jó pénzt lehet keresni. Szóval attól függ, hogy hova mész.
2/9 A kérdező kommentje:
Gyárba mennyit kereshetek? Számokat írjatok kérlek. Kb átlag és a legmagasabb amit elérhetek.
2022. júl. 20. 17:10
3/9 anonim válasza:
De miért nem nézed meg pl profession.hu-n az ilyen feltételeknek megfelelő állásokat, amelyeknél van bér feltüntetve? Vagy miért nem kezdesz el interjúzni helyekre, ahol megtudnád, hogy mennyi az annyi?
4/9 anonim válasza:
Gyárban minimum nettó 600 ezret, de csak akkor, ha eltitkolod, hogy van érettségid.
Ha elmondod, hogy van, akkor már csak 200 körül, ha meg neadjisten lediplomáznál, akkor 100.000
5/9 anonim válasza:
250.000 Ft reálisan, 180.000-200.000 Ft ha gyorsabban akarsz munkát találni. 350.000 Ft fölé nem gondolom, hogy könnyen lehet menni. Nettó összegeket írtam. Elképzelhető,hogy valamivel mégis több lenne a nettód, mivel adókedvezményt kapsz majd
6/9 A kérdező kommentje:
5-ös ez így igaz, már van munkám. Csak kíváncsi voltam hogy mennyire jó a fizetésem. 335.000 nettót kapok. Próbaidő után 350.000 meglesz. Csodálkozom, miért adtak ennyit, sőt ők kerestek hogy lenne e kedvem interjúzni.
2022. júl. 20. 19:32
8/9 anonim válasza:
Engem is érdekelne, hogy mit dolgozol, és hol lehet ilyen munkát keresni?
9/9 A kérdező kommentje:
Pest közelében, mechanika, gépbeállítás.
2022. júl. 21. 04:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!