Egy állásra szeretnék jelentkezni, melyben nem kérnek főiskolai végzettséget, viszont most vagyok első éves (levelező). A szakmai önéletrajzomban feltüntessem? Vagy ha feltüntetem esélyem sincs az állás megszerzésére?
Nálam egyből azt kérdezték, miből finanszírozom az iskolát, mennyi időt vesz el a munkaidőmből a konzultáció és a vizsgaidőszak. Majd szép lassan abba az irányba terelték a szót, hogy biztosan azért tanulok, mert "fontosabb" munkakört szeretnék, mint egy olyat, mint amit az akkori végzettségemmel kaphatok, meg hogy akkor államvizsga után vagy már előtt ők a végzettségemnek megfelelő munkakört nem tudnak biztosítíani, így velem csak 2 évre tervezhetnek, stb.
Szóval lehet, hogy ez pozitívum, ha a munkakör olyan, amelynél megkívánják a fejlődést, és még örülnek is, de számíts ilyen "támadásokra" is a HR-től.
szerintem neeee....
nem egy hr-sel -barátokkal- beszéltem ez ügyben... az ő véleményük is ez volt. HA van normális házi dokid, akkor nincs akadálya.... max fizetsz neki zsebbe egy 5000-st és influenzával kiír. csak az is necces, ha sokat hiányzol így, de hát próba cseresznye...
Amúgy igaz amit előttem írtak: ha feltünteted biztosra veheted, hogy kirúgnak vagy fel sem vesznek, mert ha mnár meglesz a diplomád, akkor többet akarnál..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!