Vannak itt programozók? Milyen végzettségetek van pontosan, mennyit keresetek, milyen pozícióban? Illetve mióta vagytok a szakmában és mikor, mi volt az első munkátok (szakmán belül)?
Senior Java fejlesztő vagyok,4 ève.
Előtte manuális aztán teszt automatizációs mérnök voltam 7,5 évig.
ELTE proginfo BSc végzettsègem van meg kiegészìtő képzések ISTQB CTFL(annó kellett tesztelőként), Java fejlesztői továbbképzések.
Fizum nem írom le pontosan, 7 számjegyű nettó.
Semmi okom kamuzni.
Jó szakma de amit vastagon javaslok neked CISCO(CCNA,CCNP,CCIE), aztán cyber security vonal na ez sokkal jobb mint egy fejlesztő,külföldön ebbe olyan óradíjak vannak sokkal több mint egy fejlesztőé.
Tapasztalat sajnos.
Egyik srácnak napi 1000 eurót ajànlottak.
Nekem sokszor kiakartàk szúrni a szemem 5000 euróval,hát a jó édes..... ilyenkor robban az idegrendszerem.
Nálunk is vannak magas òradíjak de nem ebben van már a nagy lóvé.
Lehet fokozatosan átkèpzem etikus hackerré.
Mármint nekem HAVI 5000 euròt akartak Bruttóban.
Azt dugjàk fel maguknak,itthon is megkeresed ezt a pènzt,kint meg csak a lakás 1000 euró ha normàlisan és egyedül akarsz lakni.
"Mármint nekem HAVI 5000 euròt akartak Bruttóban."
A masik az kontraktori pozicio, ezzel onmagaban latszolag megno a ber, de megvan az oka, hogy olyan magas. Altalaban nem fog 22 napot dolgozni es nem fogja rendszeresen, hosszu idon at bezsebelni a havi 22k-t. Te is fejlesztokent mehetsz kontraktri pozicioba, jellemzoen 500-800EUR/nap, Londonban ez GBP-ben.
Tudom persze konktraktori.
Pedig de 22 napokat dolgozik az illető,szabin nem volt 2 éve
Folyanatosan tolja ő is ìgy.
Èn is kontraktor vagyok amúgy.
De akkor is kiakasztó,hogy egy kislány mosogatókènt 8 nap melóval kap 1300 euròt ingyen kaja ingyen szállás.
De 5000 eurot bruttoban itthon is megkapja az ember kint meg a lakàs lenne 1000 euró,kaja 700 euro.
Eddig konktraktorkènt is alkudoztak volna napi 300 eurot akart valamelyik gyökér adni, nem akartam mondani nem sül ki a szemed b+.
Egy sima àcs is hazavisz 6000 eurot siman.
Ezért tanultam?
Nekem meg nem fizetik a kaját szàllàst,bruttó 5000 euró.
Marad egy 1000-es a kiscsau meg kètpofára ehet annyit amennyi belefér,tehàt majdnem hasonló bér.
Ja csak ő nem vègzett egyetemet nem tud angolul és nèmetül sem.
Nem lenézès de könyörgöm.
Kèt arcra tolhatja a Wellington bélszínt,mert ingyen van.
Nekem mindent magamnak kell fizetni.
Kiszámoltam mivel mosogatókènt heti 2 napot van 1300 euro na egy nap 162.5 euro
Ha 22 napot menne az 3575 euro plusz ingyen szállás meg kaja(mindenfèle),hmm remek mèg több mint amit nekem akartak FEJLESZTŐKÉNT adni.
Remek,ennyit ér egy mèrnök? 😤😤
Off:
#2,3,5,6,7:
Ilyen mentalitással nem is értem... A munkavállalók gyöngye lehetsz.
On:
Matemaikai modellezés a feladat, bruttó 700k, 2 éve a szakmában.
8-as mért is?
Áruld már el kérlek mire gondolsz?
Mert kiakadok ilyesmin?
Ja és igen 8-as teljesen okés,sőt neked is már lassan többet kell keresned,mert átérzed akkor szerintem.
Na most mit szólnál hozzá ha nyugaton azt mondanák,hogy bruttó 5000 euró ajánlanának?
Tegyük fel már lesz 10 éved a szakmában,csak gondolkodj el rajta.
Nem akadnál ki?
Itthon lassan már többet lehet keresni,erre gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!