Első munkanap/munkahétről tapasztalatok?
Tudom, hogy sok tanács van fenn a neten -és nem is főként általános tanácsokat- várok most itt, hanem tapasztalatokat, esetleg visszagondolva te mit csinálnál másképp?
Rólam tudni kell hogy teljes mértékben pályakezdő vagyok -tehát abszolút nem voltam még sehol munkában-.
Illetve még azt kell tudni, hogy egy nagy céghez jelentkeztem és olyan munkám lenne ami kezdetnek nem rosz -de a szívem mélyén nem ezt szeretném csinálni hosszútávon-
Ezt hogy tudom kiküszöbölni, hogy ne látszon rajtam?
Mondhatnátok, hogy akkor nem kellett volna oda jelentkeznen, de végülis megtettem mivel nagy cégről van szó idővel (1-2-3 év) lehet hogy olyan területre tennének amit tényleg szeretnék csinálni...
Előre is köszönöm a válaszokat!
Én mindig túlizgultam, féltem, hogy kevés vagyok ehhez. Aztán persze kiderült, hogy jó vagyok benne.
Nem vagyok nagyszájú, sem visszahúzódó, az a típus vagyok, aki bárkivel elbeszélget, így beilleszkedési gondom sosem volt. Persze volt, hogy valakivel utáltuk egymást, de az nem az én hibám volt, menopauzás hisztis vén bánya volt :)
Ne látsszon rajtad, hogy be vagy tojva, legyél magabiztos, ha nem tudsz valamit, kérdezz. Nem lehet nagy gond, ez csak egy munkahely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!