Mennyire ajánlanátok a British Telecom-ot? Tapasztalatok? Szívesen alkalmaz-e a BT nyelvszakos diplomával rendelkező embereket? Tényleg 3 műszakban kell dolgozni?
A Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi Karára járok, anglisztika szakos hallgató vagyok. Úgy alakult, hogy megcsúsztam, így keresztfélévben fogok végezni. Arra gondoltam, szívesen dolgoznék a British Telecom-nál. Több ismerősöm ajánlotta (ők nem itt dolgoznak); azt állították, hogy aktívan tudnám használni a nyelvet és még jól is keresnék.
Utána pedig szeretnék jelentkezni a fordító-tolmács MA-ra (ez csak szeptemberben szokott indulni). Francia nyelvből van egy B2-s nyelvvizsgám, a télen tettem le, igaz, azóta nem használtam aktívan a nyelvet.
Idén részt vettem a mesterszakos felvételiken, és jó eredményeket produkáltam. Régóta vonz a fordítás, tolmácsolás.
Ha csak az angolon kívül más nyelvet nem beszélsz magas szinten, akkor csak 3 műszakos meló van ott neked.
Tetszik?
Köszönöm a válaszokat!
A francia nyelvtudomásomat szeretném felsőfokúra fejleszteni, ezen felül vonz az orosz, illetve a német nyelv is, utóbbiakat szívesen elsajátítanám középszinten.
Rendben, köszönöm a választ! :)
Az angolom lényegesen erősebb, de a francia tudásomat is fejleszteni fogom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!