A Multulignual Accounts Payable pozíciókról mit kell tudni?
2 év gyakornoki/ esegleg más helyen szerzett munkatapasztalat után mekkora lehet a bérigény?
Gondolom nyelvtől is függ persze. Közepesen/nagyon ritka nyelv esetén lehet br. 480-at kérnem?
Helyileg Budapestről lenne szó természetesen.
Kérni bármit lehet, max. nem adják meg.
Junior AP poziban (2 év gyakornoki még bőven az) br. 300-350 szokott lenni a max.
De nekem csak 1 év gyakornokságom van, utána 1 évet dolgoztam "normál" pozicióban más helyen.
Már most is br. 400 fölött keresek, akkor ezek szerint nem is érné meg váltanom?
Nyilván nem, ha már többet keresel.
Seniorok keresnek akörül vagy felett, de az 3-5 év felett és csakis a releváns tapasztalat számít.
Br 500 közeli már néhány helyen csoportvezetői fizetés (mondjuk nem az AP területen valószínűleg :))
Tehát ehhez már le kell tenni valamit az asztalra még az APnél is, egyetértek azzal, aki azt írta, 3-5 év tapasztalattal játszik a br 500 körül.
Tudom, hogy régi kérdés, de hátha valakinek még jó lesz.
Én 2018 nyarán kezdtem el AR könyvelőként dolgozni egy SSC-ben 0 tapasztalattal és még be nem fejezett egyetemi tanulmányokkal. Nekem a br. 370 ezret gond nélkül megadták, szóval szerintem AP-n is ennyi lehetett akkoriban. Azóta egyébként növekedtek a bérek és a válság ellenére is tartják magukat. Szerintem aki most szeretne AP-re vagy AR-ra menni és esetleg 2 nyelven is beszél, akkor br. 400 alatt ne kérjen!
9, neked fizetnek ennyit? Egy olyan hülyének, akinek fel se tűnik, hogy 4 éves kérdés?
Konkrétan ennyi idő alatt csak az infláció miatt megduplázódott a fizetésem. Jobban mondjuk nem élek belőle. De a tény tény marad: 4 éve kva jó volt a bruttó 300, ma meg a nettó 300 is kevés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!