Most vettem meg életem első lakását, de külföldre akarok költözni, hülyeség lenne?
Volt annyi pénzem/most hagyjuk hogy miből/, hogy tudjak venni egy lakást. Én nem maon. képzelem el az életemet, a lakást B terv miatt vettem, ha esetleg mégse jönnének össze a terveim, és amilyen rohamban emelkednek az árak, nehogy lecsússzak róla.
1 éven belül kiakarok menni, a korban is benne vagyok már lassan, szóval nincs nagyon vesztegetni való időm.
Milyen elképzelés szerintetek, hogy mielőtt kimegyek, leszerveznek albérlőt, és ha már biztos a külföldi létem (évek), eladnám a lakást.
Nem hülyeség, de én se adnám el a lakást.
Egy ismerős kiköltözött pasijához külföldre, eladta a lakását családi nyomásra, hogy "most jók az árak". 1 évig bírta a pár, a csaj hazaköltözött, de nem volt lakása és nem is tudott hitel nélkül normálisat venni. Szerencsére jóra fordult a sorsa de fél évig elég ramaty szituban volt.
A bérlő utalhatja is neked a pénzt, vagy megkérhetsz egy rokont hogy szedje be és adsz nekik havonta 10-20 ezret a szolgálataikért. Vagy igénybe veszel egy erre szakosodott céget, igaz ott nagyobb %-ot szakítanak, de akkor semmi gondod nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!