Miért érzem, kevésnek 220 nettót kevésnek felelősségteljes mérnöki munkáért? (MÁV)
MÁVnál vagyok, felelősségteljes közlekedésmérnök munkakörben és ennyit keresek, amikor rengeteget tanultam egyetemen, utóbbi években már fizetősön toltam több mint 1 millió tandíjat fizettem be. Több évet csúsztam. Végigszenvedtem, és semmi jót nem látok pénzügyileg benne, akik nem tanultak tovább szintén ennyi körül keresnek gyárakban, pénztárakban vagy még többet.
Nagy felelősségű a munkám is. Valahogy nagyon bánt, úgy gondolom ezért nem volt még párom lassan 26 évesen.
Reszortos vagy?
Hát jah, több kolléga is felmondott mellőlem, miután én is otthagytam a retekbe a startot. Csak az idióták és a csodavárók maradnak ott. Na meg persze azok akik vastagon benyalnak a főnöknek és soha semmiért nem kapnak leb..t
Az megvan, hogy nem csak a földön lehet közlekedni, hanem a levegőben is? Menj el a wizzairhez! Ott azért jóval több a lóvé mint a sínbohócoknál. Vagy menj el szállítmányozási cégekhez középvezetőnek, menj el kamionozni ha nem vagy cicafiú és bírod a hugyos parkolókat. 15 év alatt összeszedsz egy házra valót és utána meg visszamehetsz a mávhoz kevesebb pénzért. Vezess mozdonyt, ott vannak a magánvasutak, és ott is vannak diplomásknak való állások. Rengeteg lehetőséged van ilyen végzettséggel jól keresni csak nem látod valamiért. Vagy csak itt sajnáltatod magad és amúgy jól elvagy az irodában, nézegeted a szalllllagokat, tervezgeted a fordákat és eszed ágában sincs komolyan nekiállni dolgozni. A 600 nettót a takarításért nem úgy adják ám oda, hogy szépen felsöpörtél, hanem mennek a pipettável és a fülpiszkálóval és veszik a mintát a bútorokról és ha kitenyésztenek valamit, akkor akár értelmes nő, akár nem a fenéken billentik. Sok pénzt, sok minkával lehet keresni. A vasúton a 220 nettót napi 1-2 óra munkával is meg lehet keresni. 20 évet húztam le, tudom hogy hogyan kell kummantani úgy, hogy közben lázas tevékenységnek tűnjön.
Ez is a te kérdésed?
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-f..
Azóta kínlódsz? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!