Ezek az önéletrajz sablonok nagyon túlvannak tolva?
Figyelt kérdés
Melós állásra jelentkeznék(raktár, gls stb), tehát nem irodista állásra.
De a sima szerkesztett, amit én csinálnék meg tök gagyin néz ki.
2022. júl. 7. 15:20
A kérdező szavazást indított:
igen, felesleges ilyen munkákra csicsás önéletrajz
nem, legalább kitűnsz a jelentkezők közül
13 szavazat
1/8 anonim válasza:
Egy melós álláshoz az önéletrajz sokszor csak formaság. Meg sem szokták nézni csak azt hogy rajta van-e az elérhetőséged meg a neved.
Én legalább annyit meg szoktam csinálni hogy sorokba szedem egymás alá, de láttam már hogy olyat is felvettek ami egy enter leütés nélkül adta be az önéletrajzát és mégis felvették.
2/8 anonim válasza:
6 diplomával, MBA-vel, PhD-val úgy adom be a CV-met nemzetközi menedzser állásokra, hogy sima fehér “papíron” (Wordben) fekete betűvel gépelve, minden formázás nélkül. Néha csak simán email szövegben. Ha nekem jó a csicsamentes CV, akkor egy raktárosnak is tökéletesen megfelel.
3/8 anonim válasza:
a 2-es válaszadó szerintem csak viccel, de én 3 diplomával, MA-val viccen kívül így csinálom.
4/8 anonim válasza:
Nem baj, ha "túltoltnak" érzed. Nyugodtan add be így. Legalább látják belőle, hogy:
- össze tudsz rakni egy igényes anyagot magadról
- van rá hajlandóságod, hogy több energiát rakj bele
Csak pozitív hozadéka lehet.
5/8 anonim válasza:
3. Nem viccelek, halál komolyan ezt csinálom.
6/8 A kérdező kommentje:
Képet magamról rakjak bele mindenképp, vagy csak olyan állásra, ahol "fényképes önéletrajzként" kérik?
2022. júl. 8. 06:40
7/8 anonim válasza:
Én olyan állásokat leszámítva, ahol számít a megjelenés, pl értékesítői pozíciókban, én nem tennék, akkor sem, ha kérik, számomra ez egy komoly intőjel.
8/8 A kérdező kommentje:
miért intőjel? Illetve negatívum, ha rakok bele úgy hogy nem kérik?
2022. júl. 8. 08:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!