Pályakezdő programozóként juttatásokkal/prémiumokkal együtt milyennek számít a havi bruttó 700 ezer forintos fizetés?
Figyelt kérdés
Mellé még járnak pluszban bizonyos magánkórházi/magánklinikai ingyenes ellátások.2022. jún. 24. 21:24
31/34 anonim válasza:
#30 hogy lehet valaki junior, data science területen? :D
32/34 anonim válasza:
Van Data Science MSc (itthon is valószínűleg van specializálció, de külföldön fixen van). És hát valahol el kell kezdeni, nem?
Asszem láttam még diákmunka hirdetésben is.
33/34 anonim válasza:
#32 itthon nincs, egy van, az ELTE-n, de annak köze sincs a DS területhez.
34/34 anonim válasza:
Én is az eltésre gondoltam, de akkor úgy látszik, tévedtem. Mindenesetre a hirdetésben is alkalmazott matematikusokat kerestek erre a pozícióra. De szerintem informatikai képzéshez is fel lehet szedni ezt a tudást, ha az ember nagyon akarja, biztos vannak online kurzusok is,vagy áthallgat matekra... Szerintem elég sok minden lehetséges, csak nem egy átlagos út és átlagon felüli kitartást és szorgalmat, leleményességet igényel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!