Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Pályakezdő programozóként...

Pályakezdő programozóként juttatásokkal/prémiumokkal együtt milyennek számít a havi bruttó 700 ezer forintos fizetés?

Figyelt kérdés
Mellé még járnak pluszban bizonyos magánkórházi/magánklinikai ingyenes ellátások.

2022. jún. 24. 21:24
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%
#30 hogy lehet valaki junior, data science területen? :D
2022. júl. 14. 13:57
 32/34 anonim ***** válasza:
100%

Van Data Science MSc (itthon is valószínűleg van specializálció, de külföldön fixen van). És hát valahol el kell kezdeni, nem?

Asszem láttam még diákmunka hirdetésben is.

2022. júl. 14. 14:02
 33/34 anonim ***** válasza:
100%
#32 itthon nincs, egy van, az ELTE-n, de annak köze sincs a DS területhez.
2022. júl. 14. 14:08
 34/34 anonim ***** válasza:
100%
Én is az eltésre gondoltam, de akkor úgy látszik, tévedtem. Mindenesetre a hirdetésben is alkalmazott matematikusokat kerestek erre a pozícióra. De szerintem informatikai képzéshez is fel lehet szedni ezt a tudást, ha az ember nagyon akarja, biztos vannak online kurzusok is,vagy áthallgat matekra... Szerintem elég sok minden lehetséges, csak nem egy átlagos út és átlagon felüli kitartást és szorgalmat, leleményességet igényel.
2022. júl. 14. 14:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!