Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Határozott idejű szerződés...

Határozott idejű szerződés lejárta után a hosszabbításnál lehet alkudozni?

Figyelt kérdés

Le fog járni egy határozott idejű szerződésem ennél a cégnél ahol dolgozom és ha meg vannak elégedve velem (és én is velük igaziból) akkor mondták szeretnének hosszabbítani, ez egy féléves volt (az első fél évem van itt és szeretem) viszont nyilván többet tudok mint mikor idekerültem és én szeretnék többet kérni vagy valamit ha már újra kötjük. (szintén határozott de 1 év is lehet a kövi) és akkor ha aláírom nem lesz változás ennyi lesz az annyi és ugye kilépni se tudok.

Még soha nem dolgoztam így rendesen teljes állásban hosszabb távon, pályakezdő vagyok, szóval nem tudom mi a normális pl. egy határozatlan idejűnél, mikor van fizu emelés? Vagy ez hogyan néz ki?

2022. jún. 18. 16:34
 1/3 anonim ***** válasza:
igen
2022. jún. 18. 17:04
 2/3 A kérdező kommentje:
Mármint?
2022. jún. 18. 17:04
 3/3 anonim ***** válasza:
Mármint igen.
2022. jún. 18. 17:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!