Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az autószerelő szakma miért...

Az autószerelő szakma miért van "lenézve"?

Figyelt kérdés
Követek youtube-on egy videóst, aki motorjavításokkal, felújításokkal foglalkozik, és közben magyarázza mit hogy csinál. Hát le a kalappal előtte.. amikor szétszed egy motort, és tudja az egész működését a sok millió apró kis elemnek, vagy amikor felismeri a hibákat. Nem kis tudást igényel szerintem, mégis le vannak nézve (legalábbis az én környezetemben) a szerelők. Miért van ez így?
2022. jún. 14. 15:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
54%
Konkrétan lenézést én sem tapasztalok. Én egyszerűen nem bízom bennük, túl sok hülyeséget csinálnak. Az alkatrészeket pedig szeretik kiskereskedelmi, kedvezmény nélküli ár 150-200%-án számlázni. Inkább kihagyom. :)
2022. jún. 15. 01:16
 12/12 anonim ***** válasza:

Párom autószerelő, nem igazán érzékeljük hogy lenéznék.

Viszont egyáltalán nem "brutál jól fizetett" szakma, szóval aki lenézi azokat akik nem kőgazdagok, az az autószerelőket is le fogja nézni (sok más munkával együtt).

+ sajnos sok a kókler lehúzós buhera szerviz, ami nem tesz jót a megbecsülésüknek

2022. jún. 15. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!