Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Felejtsem el az autószerelő...

Felejtsem el az autószerelő szakmát?

Figyelt kérdés
Már gyerekkoromban érdekeltek a kocsik, de sose szereltem egy autót sem. 25 évesen felejtsem el ezt az egészet, vagy próbáljam meg? Egy kicsit elbizonytalanított egy-két "rosszindulatú" megnyilvánulás, amit a napokban kaptam.
2022. febr. 4. 04:28
 1/7 anonim ***** válasza:
51%

Hát figyelj, 25 évesen azért kellene már legyen valami irány, hogy mit szeretnél tanulni, dolgozni. Eddig mit csináltál?

Milyen rosszindulatú beszólásokat kaptál?

2022. febr. 4. 06:14
 2/7 anonim ***** válasza:
90%

25éves vagy, ha van érettségid 2éves képzés.

27éves leszel..

65év a nyugdíjkorhatár..

majdnem 40évet dolgozhatsz még benne...

2022. febr. 4. 06:34
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Röviden: a rosszindulatot ne engedd be, tanulni pedig sosem késő.
2022. febr. 4. 07:28
 4/7 anonim ***** válasza:

Nyugodtan vágj bele ha érdekel.

Igazán jó csak abban lesz az ember amit szeret csinálni.

Én lehúztam 10 évet egy olyan munkakörben amit utáltam aztán 30 év fölött beiratkoztam képzésre és pályát váltottam.

Néhányan furán néztek, hogy ősz hajjal visszaültem az iskolapadba de megérte.

2022. febr. 4. 07:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Én 23 vagyok és én is most tanulom estin az autószerelőit + nekem is vannak idős osztálytársaim, sosincs késő semmire. Ahogy fentebb is írták sajnos 65 év a nyugdíjkorhatár jelenleg. Rengeteg idő van mindenre csak annyi, hogy ha jelenleg egy jó fizető állásod van, de az új szakmába szeretnél elhelyezkedni, akkor ne akarj egyből milliókat keresni mint pályakezdő. (Mondjuk alkalmazottként amúgy sem fognak agyon fizetni)
2022. febr. 4. 07:55
 6/7 A kérdező kommentje:
Milliók engem nem érdekelnek. Bár persze, egy 10 év múlva össze fogom tenni a kezem, ha legalább egy kis 2 szobás falusi házikóra összegyűlne a pénz, mellette a műhelyre. A szorgalom meg van bennem, de félő, hogy ez kevés. Nincsenek sajnos kapcsolataim se, nem vagyok befolyásos emberek közelében, de nyilván a vállalkozás lenne hosszútávon a legjobb.
2022. febr. 4. 20:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Alkalmazottként nem keresnek ám olyan jól az autószerelők sajnos.
2022. febr. 5. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!