Az autószerelés tanulható, vagy erre úgymond "születni kell" és csupán érzék kell hozzá?
Elég erősen gondolkodok rajta, hogy középiskola után autószerelőnek tanuljak tovább (gyűlölöm amit most tanulok, anyám erőltette). Viszont nem tudom, hogy ez mennyire a tanulható szakmák egyike, tehát ha elmegyek erre, akkor mennyire fogok tudni érvényesülni. Apukámmal szoktunk itthon barkácsolgatni, ezért a szerszámokat már tudom használni és van egy alap tudásom így a szereléshez, a probléma megoldáshoz, az alkatrészek működéséhez, viszont autót nem sűrűn szerelünk, mert hát nincs rajta mit, tökéletesen megy, semmi hibája nincs.
Szívesen foglalkoznék ezzel, mert nagyon szeretek barkácsolni, szerelni és az autókat is nagyon szeretem + kétkezi munkával szeretnék foglalkozni ezért úgy gondolom, hogy ez nem lenne rossz. Ti bevállalnátok így az autószerelő képzést?
Tanulható és tanulni is kell keményen.
De kell hozzá egyfajta érzék is. Azok már kisgyerek korukban szerelgetnek, bütykölnek és úgy is tanulják fokozatosan mindent meg.
Én is szerettem és már kb 8 éves koromban szerelgettem a biciklimet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!