2 éve van jogosítványom! Azóta nem sokat vezettem, mert valami miatt félelmet érzek! Mit tegyek, hogy jobb legyen?
Forgalmi rutint csak a forgalomban lehet 'szerezni'.
A saját vezetési tudásodon túl azt is meg kell tapasztalni, hogy mások hogyan vezetnek. Sajnos sokan szabálytalanul, ezért erre is figyelni/számítani kell.
Keress egy jó oktatót(!), akivel vezetsz még pár órát, és meg tudjátok beszélni a tapasztalatokat. Ha van saját autód, akkor lehet menni azzal is, így a kocsi sajátosságait is kiismered.
szia!
Én egy hete vezetek, most lett meg a jogsim.A napon mikor megjött, kiragasztottuk a párommal a T betűt a kocsinkra.És hidd el, egyszer nem dudáltak le az útról, nem állnak az autóm mögé szorosan. Nekem sokat segített a döcögős időszakban, az elején, mikor még az autót is meg kellett ismerni.Én országúton kezdtem, aztán a városba vezetgetek.És ne félj, csak üljön melletted valaki az elején.Sok sikert:)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!