Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Fizetésemelés az infláció miatt?

Fizetésemelés az infláció miatt?

Figyelt kérdés

2021 februártól dolgozom a jelenlegi munkahelyemen. Ez az első főállású munkahelyem, tavaly januárban diplomáztam.

Már akkor sem ajánlottak nagyon sok fizetést, de úgy voltam vele,hogy első helynek jó lesz. Azonban semmi fizetésemelés nincs. Az infláció ellenére sem..

Konkrétan már nem tudok kijönni a pénzemből....

Szeretek itt dolgozni és szeretem is ezt a területet,tehát tuti ugyanezen a területen keresnék állást továbbra is,de egyszerűen tényleg egy kis szórakozást sem tudok megengedni magamnak,nemhogy félretenni...

Mit javasoltok? Gondoltam rá,hogy emiatt más munkahelyet keresek.

Nálatok emelték a fizetéseket?

Egyébként egy nagy multi,pénzügyi osztálya.

2022. jún. 13. 18:00
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
74%
Nem értem a kérdést. Mondj fel akkor ha véleményed szerint magasabb fizetést érdemelnél.
2022. jún. 13. 18:15
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Kérdésedre a válasz: nem mindenhol emelik, korrekciózzák a béreket évente az infláció miatt, de van, ahol igen.

Nálunk minden évben van inflációs emelés januárban.

2022. jún. 13. 18:31
 3/19 anonim ***** válasza:
68%

Milyen terület és mennyit keresel?

Budapesten dolgozol?

2022. jún. 13. 18:31
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Kezdj el másikat keresni. Ha ez a hely tetszik, akkor mond meg, hogy a másik helyen adott fizuért maradsz. Hirtelen lehet lesz pénz. Volt ilyen munkahelyem.
2022. jún. 13. 18:47
 5/19 A kérdező kommentje:
Big4 cég, Budapest.
2022. jún. 13. 18:50
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Melyik Big4? Az E betűs? Az max. gyakorlatszerzésre jó, utána messze nagy ívben elkerülni. Nem hiába 28 év az átlagéletkor, arról szól a sztori, hogy kevés pénzért jól kiégetik a pályakezdőket.
2022. jún. 13. 18:53
 7/19 anonim ***** válasza:
Évenként van szintlépés Big4-nál, nem? Avval a fizunak is emelkednie kéne...
2022. jún. 13. 19:16
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Br 420-at adnak most ezek a Big4 cégek kezdőknek

1-2 év tapasztalattal max br 550-et mondanék persze máshol

2022. jún. 13. 19:17
 9/19 anonim ***** válasza:
Ilyen infláció ès forint romlas mellett ha nem kapnék emelést, legyen az bármilyen cég, biztos hogy ott hagynám őket. Annyit csinálnék, hogy elkezdenék jelentkezni más cégekhez, majd egy 2-3 szabad napra próbálnám osszeszervezni az interjúkat. Amint lenne ajanlat akkor azonnal felmondanék. De persze ez én vagyok.
2022. jún. 13. 19:24
 10/19 anonim ***** válasza:
Sőt ha jól látom van mar másfél év körüli gyakorlati tapasztalatod, szóval ha én most lennék ennyi tapasztalattal ilyen helyzetben akkor is lépnek mint a huzat. Azért ez már nem palyakezdő szint, 1,5 év jó multis tapasztalat az junior szint közepe, teje körül van. De ez továbbra is ugye én vagyok:)
2022. jún. 13. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!