Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miből van embereknek pénzük...

Miből van embereknek pénzük házat venni?

Figyelt kérdés

Nezegetem az eladó ingatlanokat, és abszolút nem luxus házak icipici kerttel is olyan horror áron mennek.... És közben korombeli, huszonéves fiatalokat látok bennük. Egyszerűen elképzelni sem tudom, hogy tud valaki megvenni ilyen 100 milliós ingatlanokat, vagy hogyan kéne hozzáállnom.. viszonyításképp... Ha havi fél millió forintot tudnék félretenni, akkor 20 év mulva lehetne házam hitel nelkul. Hitelt meg nem kapnék akkora összegben, mint amekkora egy házhoz kell. Nagyon el vagyok keseredve. Ugyanez a helyzet a lakasokkal is. Valasztottam egy szakmát, és abból az albérletet sem fogom tudni fizetni diploma után, elhelyezkedni pedig csak egyetemvarosban. ( A negy orvosihoz kotve...)

Választanék én szívesen mas szakmát, de fogalmam sincs, hogy mi az a terület, ahol keresnék is annyit idővel, hogy esélyem legyen saját otthonra?

Valamit egyértelműen rosszul csinálok, de sírni tudnék ha belegondolok hogy nyugdijas lennek, mire nem az alberleti díj miatt kellene aggodnom havonta , es addig is ki sem mozdulhatnek a varoshataron tulra,HA tobbszazezret tudnek felrerakni is...

2022. jún. 12. 00:33
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
81%
Kulfoldi melo, kompetitiv szakma, plusz hitel, csok, stb.
2022. jún. 12. 08:20
 12/24 anonim ***** válasza:
20%

Jajj de unalmas már az albérletlakók nyígása.

Spóroljatok.

2022. jún. 12. 08:35
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy minden ilyen kérdésnél, szülői támogatás, öröklés, tanulás, kemény munka, csok és társai, feketézés, politikai kötődés stb.
2022. jún. 12. 10:05
 14/24 A kérdező kommentje:
Csak egyik ilyen kérdésnél sem írja le senki, hogy mi az a szakma, amir hivatkoznak:) egyszerűen olyan ez nekem, mint valami haditikok. Mert arra, amit az eüben keresek, nem adnak még hitelt sem. Gyerekem nem lehet. Az albérletet meg a havi közlekedést és kaját épp hogy ki tudom fizetni, és nyilván nem a 100 milliós ház a célom, de nem láttam még nagyon az alatt hirdetve olyan helyen, ahol nem kéne még + autót is fenntartanom ,amire megint csak nem lesz penzem a szakmamban soha.( Tehát ahol 1 óra alatt be is erek a boltba vagy a munkahelyemre). Szíves örömest lennék palyaelhagyo azert, hogy legyen eselyem hitelt kapni, de valamiért sosem tudom meg, mik azok a nagyon emlegetett szakmák, vagy munkák, amikkel lehet keresni 3-400 ezer forintot. Bármikor nekiallok, es atkepzem magam, ha megtudom... De olyan ez mint valami allamtitok, aki tudja, az az elete árán se mondja el:)
2022. jún. 12. 10:23
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem ugy mukodik, hogy -egyszeru prolikent, aki gyakorin kerdezgeti, hogy vegyen hazat- gondolsz egyet, hogy inkabb milliokat akarsz keresni, atkepzed magad, aztan milliokat fogsz keresni.

Neked ezt dobta a gep, addig nyujtozkodj, ameddig a takarod er. Felesleges itt feszengened, hogy hogy vehetnel 100 millios ingatlanokat, te nem fogsz.

2022. jún. 12. 10:33
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Le van írva rengetegszer, hogy mivel lehet jól keresni. Egyéni vállalkozóként szereléssel (igen, ehhez is rengeteg tőke, ügsfélkör és tapasztalat kell!!!), IT szektor mint programozó, orvosok is pár év után hazavisznek egy majdnem milliós fizetést vagy külföldön megszakadással ha semmihez sem értesz és mosogatni jó vagy. De ott sem azért, mert sokat fizet, hanem mert adnak szállást, étkezés biztosítva, munkába járás szinte helyben és olyan fáradt leszel nap végén, hogy nem jutsz el sehova hogy elköltsd.

De ha maradnál a szakmádba akkor diploma és nyelvvizsgák a pótlékok miatt.

2022. jún. 12. 10:40
 17/24 anonim ***** válasza:
67%

14#

300-400 ezer forintot szinte bármivel.

Én most egyetemi kötelező gyakorlaton keresem meg a 300 ezer nettó. (Ahol legtöbben 0 forintot vagy minimálbér közel keresnek)

“Csak egyik ilyen kérdésnél sem írja le senki, hogy mi az a szakma, amir hivatkoznak:) “

Jelenleg Programtervező hallgató ELTEn és C# backend fejlesztő gyakornok vagyok.

+5 év tapasztalattal már 1 millió felett keresnek a jobb emberek.

2022. jún. 12. 10:59
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Amugy ha csak elmész villanyszerelőnek vagy gázszerelőnek lazán megkeresed a 300-400 nettó, sőt sokkal többet.
2022. jún. 12. 11:14
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
#14: 3-400k-t gyakorlatilag bármivel meg lehet keresni, ha értesz hozzá, ha tudsz egy idegen nyelvet értelmes szinten beszélni, akkor irodai munkával is. Nem államtitok, rengeteg kérdésnél le van írva. De hát nyilván könnyebb a szakápolói érettségivel sírni. Magánegészségügybe miért nem mentél át még?
2022. jún. 12. 11:25
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Öröklés, családi segítség, csok, hitel, 2 ember fizetése.

Nem egyik vagy másik hanem az összes felsorolt.

2022. jún. 12. 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!