Mennyire kapkodós a munkahelyetek?
Mostanában kezdek teljesen kiégni a folyamatos kapkodás miatt.
Úgy érzem hogy kezd rámenni az egészségem is erre a munkára, mert itthon már nincs erőm semmihez. Kíváncsi lennék hogy ez a kapkodás a munkahelyeken mennyire általános?
hát...sajnos minimálbér...pedig folyamatosan fejleszteném magam, de már elegem van ebből is hogy a fél fizetésem mindig a plusz tanulásra ment el, hogy jobb legyen de a fizetésem ugyanolyan és közben elfáradtam.
Már nem bírom úgy a kapkodást mint huszonévesen.
Van 3 szakmám meg egy nyelvvizsgám, de úgy látszik ez nem elég.
Most beiratkoztam az egyetemre is, de kezdem azt érezni hogy annak sem lesz értelme hiszen eddig sem mentem semmire a tanulással, csak a pénzem vitte el...
Ha olyat tanulsz, amire nincs piacképes kereslet, amiért az emberek 1 fillért se áldoznának,v agy ami megoldható 15 év múlva gépekkel.. akkor nem is fogsz vele sokra menni.
Mit tanulsz?
Szerintem épp fordítva igaz. Aki keveset keres, a ranglétra alján van és mindenki b*szogatja és ugat neki, ha nem húzza az igát.
Szerintem is úgy van, ahogy a 7-es válaszoló írta.
Legalábbis ezt tapasztalom évek óta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!