Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen tanárnak kell menni a...

Milyen tanárnak kell menni a legtöbb pénzért?

Figyelt kérdés

2022. jún. 8. 20:21
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
valaki ?
2022. jún. 11. 20:06
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

En megkerdeztem az egyetemen ket adjunktust, mennyit keresnek es mindketten 350 netto korul mondtak, szoval az sem eri meg annyira. Ha nyernek projektre par szazezres tamogatast az meg ugye sokszor utazasokra megy el, szervezesre stb. Az egyetemi tanarok fele abbol el, hogy lakast ad ki diakoknak, nem vicc.

Magantanar, na az nagyon trukkos, mert nem mindegy, hogy mekkora az ismertsegi korod es jarnak-e hozzad elegen. En egyszer nyelvsuliban tanitottam egy evig, de csak atvallaltak a KATÁ-s vallalkozoi koltsegeimet is, de nem kerestem eppen halalra magam, vagy legalabbis nem fenyevekkel tobbet, mint egy gimis suliban.

A szoftverfejlesztesre mondjuk kivancsi lennek, de az illeto gondolom eleve foallasban informatikus, szoval nem csak tanar.

Ami legjobban megeri, az valami puccos vagy nemzetkozi magansuli szerintem, bar nincs tapasztalatom.

2022. jún. 12. 12:41
 13/22 anonim ***** válasza:
bruttó 400 at keres egy kezdő egyetemi tanársegéd pár évig.
2022. jún. 12. 19:39
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

A szakoktatók állítólag nem bértáblát keresnek.

Amúgy ahogy itt írták már mások, a bértábla ugyanaz, mindegy, hogy rajzot vagy matekot tanítasz.

Az más kérdés, hogy a matektanár tud magántanítványokat vállalni, abból még hozzá tud tenni egy kicsit.

Főállásúnak nem éri meg egyébként, gondoljatok bele, mikor tud órát adni, mondjuk 3-tól 8-ig? Az napi 5 óra, és azért nem lesz tele a naptára a legjobbnak sem. Sokszor le is mondják, akkor arra nincs pénz.

Ezért másodállásban kell csinálni, aztán ha van még heti 10 plusz órája, akkor már jól járt, bár kérdés, hogy élni mikor van ideje.

Régen a nyelvtanárokat istenítették még, de az sem valami jó, már elég sokan vannak, és a nyelviskolák sem fizetnek valami jól.

2022. júl. 23. 21:42
 15/22 anonim ***** válasza:
Annak éri meg aki tudja mímelni a munkát, és beéri alacsony fizetéssel. Mert lelkiismeretesen dolgozni és odatenni magad annyi pénzért nem érdemes. Esetleg magántanárként lehet normális pénzt keresni ha tényleg jó vagy, és egymásnak adják a kilincset nálad a tanulók.
2022. júl. 24. 11:06
 16/22 anonim ***** válasza:
Ha ebben gondolkoznék, akkor valami húzós egyetemi/főiskolai tárgyra specializálódnék, és abból tartanék magánórákat a hallgatóknak.
2022. júl. 24. 11:12
 17/22 anonim ***** válasza:

"Annak éri meg aki tudja mímelni a munkát, és beéri alacsony fizetéssel. Mert lelkiismeretesen dolgozni és odatenni magad annyi pénzért nem érdemes."

Na igen, ezt látom a gyerekeim tanárain is, nagyon szomorú.

Ne, ne menjen az ilyen tanárnak! Gyerekekkel kell foglalkozni, nem tárgyakkal, és a kiégett, megkeseredett bunkókon múlik a gyerekeink jövője, ez elég szomorú. Pedig ők nem tehetnek róla, hogy milyen kevés a fizetés.

2022. júl. 24. 18:46
 18/22 anonim ***** válasza:
44%
#17 Olcsó húsnak híg a leve, a minőséget mindenhol meg kell fizetni. Bármely munkában nehéz úgy hosszútávon jól teljesíteni, ha közben a dolgozó anyagilag a béka segge alatt van. Baromi motiváló lehet úgy dolgozni, hogy napról napra nehezebben jön ki valaki a fizetéséből. Ilyen bérért örülhetnek a szülők, ha van olyan „bolond” aki bemegy megtartani az órát. Mégis mi lelkesítene egy pedagógust ilyen környezetben? Az, hogy éhbérért foglalkozhat a sok neveletlen kölyökkel?
2022. júl. 24. 20:12
 19/22 anonim ***** válasza:

Olcsó húsnak híg a leve? Értem én. De erről a gyerek tehet, meg a szülő? Meg én, hogy le akarod harapni a fejem?! Világszínvonalú adót fizetünk ebben az országban, és szerinted lehetetlen elvárás, hogy azt szeretném, hogy a tanárok az iskolában adják le a tananyagot rendesen, és még bánjanak is emberként a gyerekkel?

Talán amikor a pedagógusok sztrájkolnak, akkor az országnak melléjük kéne állni, és nem fújogni, hogy mit akar béremelést, amikor alig dolgozik, meg hasonlók.

Gondolom, most majd jössz azzal, hogy te nagyon gazdag vagy, és

2022. júl. 25. 15:20
 20/22 anonim ***** válasza:
Bocsi, elküldtem, szóval most azt fogod mondani, hogy te gazdag vagy, és te kifizeted a magániskolát a gyerekednek. Hát el kell, hogy keserítselek, a magániskolákban is bértáblát adnak. Ha nagyon-nagyon nem talál senkit, akkor ráígér pár ezret, de olyan sokkal jobban ott sem keresnek. Mégis inkább oda mennek a tanárok, mert jobbak a körülmények, már azért megéri nekik.
2022. júl. 25. 15:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!