20-30 evesek mennyi megtakarított pénzetek van és mire gyujtottok?
Kezdem en jelenleg 25 vagyok es van 400e ftom es a jelenlegi cel egy auto.
1 ev mulva remelhetoleg meg tudom gyorsítani a gyujtest mivel jovore diplomazok le.
30 éves vagyok.
6 millióm van amit lakás önerőre szerettem volna használni de ilyen árak mellett lehetetlen.
Amint megszerzem a szükséges önerőt mindig emelkednek az árak és hoppon maradok.
Gondolom neked sem értelmes befektetésben van a 6m, mert akkor gyorsabban gyarapodnál, mint az ingatlanárak növekedése.
Mi párban vagyunk, így kicsit más.
1,8 millió állampapírban
1 millió számlán vésztartalék
illetve nem konkrét megtakarítás, de pénzünk van benne: 1,5 milliós kocsi, illetve tavaly ősz óta van egy lakásunk még 9 millió hitellel rajta.
30 év
25 milliós lakásom van, amibe a családom adott 12 milliót, én a vételár+hitelbe 8 milliót fizettem eddig (5 milliót a vételárba és 8,5 millió hitel volt felvéve eredetileg) és még van rajta 5,5 millió hitel. Ez mellett van 2 millió megtakarításom is, amit nem fizetek be a hitelbe, ennyi kell azért legyen az embernek pénze vésztartaléknak.
Ha nem lenne lakásom a család segítség miatt, akkor lenne most csak simán 10 millió megtakarításom.
28/F
24 vagyok
Jelenleg 250.000 forintom van, de most lett véve ingatlan.
29 leszek, jelenleg 21 millióm van kb. a háromnegyede állampapírban, a maradék meg arra vár, hogy átváltsam euróba...
Lakásra gyűjtök, de eléggé szélmalomharcnak tűnik az egész. Ahol lakom/lakni szeretnék ott 1 millás négyzetméter árak vannak lassan és nem egy elit környék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!