Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az ember élete nagyjából...

Az ember élete nagyjából azzal telik el, hogy munkahelyen nyaldossa a hátsó fertályát olyan embereknek akiket emberileg megvet?

Figyelt kérdés
2022. jún. 6. 12:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
75%

Ezt csak az mondja, akinek nincs értékes tudása, akarata a fejlődésre, egy sz-r munkahelyen ragadt és könnyebben okolja a külvilágot mint saját magát.

Van az a szint, amikor a munkáltató "nyaldossa a hátsó fertályát" az állásra jelentkezőnek.

Én egyetem alatt gyakornoki pozícó keresésnél is több ajánlatot kaptam, a végén meg +40es millioson CTO-k licitáltak, hogy kihez menjek dolgozni. A végére meg háromszoroztam az első ajánlatot. Mindezt gyakornokként nulla tapasztalattal.

2022. jún. 6. 16:55
 12/16 A kérdező kommentje:

11

Jó de ez a csúcs.

A többség átlagos színvonalon és körülmények között dolgozik.

Egyébként gratulálok az eredményeidért!

2022. jún. 6. 17:50
 13/16 Senior Séf ***** válasza:
100%
Életem egyik legjobb barátja (pedig volt egy pár!) a főnököm volt.
2022. jún. 7. 16:18
 14/16 anonim ***** válasza:
Nekem még nem kellett ilyet csinálnom pedig már lassan 6 éve dolgozom
2022. jún. 8. 09:58
 15/16 Phoney ***** válasza:
Nemcsak a csúcs... mind a kettő (illetve most jut eszembe, három) munkahelyem kimondottan "proli" hely volt, ráadásul vidéki megyeszékhelyen, és csak egy főnökömet vetettem meg, de ő sem volt kimondottan "emberileg alja", csak szerintem egy szerencsétlen. Ennek ellenére nem sok főnökömmel voltam igazán jóban, de az sem merült fel, hogy bármi előnyöm származna abból, ha nyalnék (bár azt beismerem, hogy sose tenném a szépet olyannak, aki nem szimpatikus). Jelenleg két főnököm van, és életem legjobb munkatásai közé tartoznak.
2022. jún. 8. 20:42
 16/16 tambi3 válasza:

Megértem a problémádat, bizony nehéz lehet egy baromnak dolgozni.

Így hatvan felett visszanézve nekem szerencsém volt, mindig nagy tudású, emberileg korrekt, vagy legalábbis korrekt-közeli főnökeim voltak, akiknek sokat köszönhetek, hiszen nem csak a repülőgépvezetést, később a géptervezést vagy a vállalkozásirányítást tanultam tőlük, hanem emberi magatartást, konfliktusmegoldást is. Utálom, ha céges buli helyett "csapatépítés"-t mondanak, de azt is megtanultam... csak már nem tudok annyit inni, mint kellene...

Álljon itt három mondás két főnökömtől, talán segít neked is:

"Egy ember inteligenciáját az jelzi, hogy mennyire ért egyet velem..."

"Az élet egy aknamező, te meg belegyalogolsz a sűrűjébe..."

"Beleesel egy verembe (ez lehet a munkahelyed is), amiben már van hatalmas medve (ez a főnköd), és sem te, sem ő nem tud kimászni (kell a fizetés). Jó ötlet egy hegyes bottal böködni (mondjuk kötözködni, megjegyzéseket tenni, magadat okosabbnak hinni, elkésni, vagy más egyéb módon ingerelni) a medvét ?"

2022. jún. 13. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!