Szerintetek fontos ahhoz, hogy hosszú távon kibírd egy munkahelyen, hogy a főnököt tiszteld emberileg?
Attol függ.
Általàban a fönökök minden uj kollegàhoz ugy viszonyulnak hogy egy senki jött ment munkavallalo ez is.
Egyik fönököm elött sikerült jol bemutatkoznom, hogy akivel folyamat lekezölen bànt, meg olyanokat szol be hogy viztos lotenyésztésböl diplomaztam, mègis megmentettem a cégét egy jo pàr milla bukàstol. Azutàn màr nem szolt semmit..
Màsik aki viszont neki àllt molesztalni, mert kapuzàràsi panikos sültbarom is egyben, ö nem jutott el addig sem hogy megtapasztalhassa motor vagyok valojaban egy cégnél HA dolgozni is hagynak!
Szimplan felmondtam a nagy semmire. Tudta hogy nincs masik munkàm kilatasban es az éhhalàl vàr mert segitsegem sincs.
Ö csak ennyit ismert meg belölem akkor, hogy en kamikaze alapon sem fogom magamat hagyni.
Csodàlkozott kicsit. Azota is gyülölöm.
A mostani helyemen viszont olyan fejlödöképesek a vezetök hogy képesek az asszertiv kommunikaciora is. Es szarnyalhatok! A mostani helyem ezèrt becsülöm meg.
3,4
A cégtulajdonosok többsége azért ilyen. Értem a kft-kre. Részvénytársaságoknál általában leváltják az ilyen barmokat a részvényesek de kft-nél kisistennek képzelik magukat ezek a barmok. Visszaélnek hatalmukkal teljes mértékben, megkeserítik az ember életét úgy, hogy vicsorítva tudja csak átvészelni a napot, de a megélhetésért még ezt is be kell vállalnia, mert máshol is jó eséllyel ez van.
Szerintem igen, fontos. Én is voltam ilyen helyen. Felmondtam. Először csak tisztelni nem tudtam, később bővült a lista.
Más korábbi dolgozóikat is megnyomorítottak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!