Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az létezik hogy a profession.h...

Az létezik hogy a profession.hu-n meghirdetett állások nagyobb része kamu?

Figyelt kérdés

2022. jún. 5. 11:09
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Persze, sokan fizetnek azert, hogy kamu hirdeteseket adhassanak fel, teljesen logikus.
2022. jún. 5. 11:19
 2/10 anonim ***** válasza:
86%
Nem.
2022. jún. 5. 11:42
 3/10 anonim ***** válasza:
88%

Miért gondolod, hogy kamu?

Én most feliratkoztam, és a következőket tapasztalom:

Aznapi dátummal felteszik az összes aktuális hirdetést. Kapom a hírleveleket, és mindegyik állás olyan hogy már napok, hetek óta fut. Ez elég megtévesztő, mert ha valaki újonnan regisztrál, akkor beadja a jelentkezését a "legfrissebb" hirdetésre, aztán hiába várja a választ, mert már rég be van töltve.

Azt mondjuk én sem értem, hogy miért futnak ezek a hirdetések hetekig, hónapokig, minek fizeti a díját, ha 1 hét alatt kiválasztja az embert, aki kell neki?

2022. jún. 5. 11:48
 4/10 anonim ***** válasza:
89%

Könyvelő vagyok, a munkahelyem most adott fel jó pár hirdetést a profession.hu-n keresztül és kerültek a kezembe erről számlák. Képzeld ezek nem ingyen vannak, hogy bárki kamu hirdetéseket rakosgasson fel poénból.

A profession.hu-ra feltenni 1 álláshirdetést 55-90 ezer forintba kerül 1 hónapra azok alapján, amit én láttam (munka függő). Tehát nem ingyen van, hanem ez egy szolgáltatás, amiért ugyanúgy fizetni kell a cégnek, amelyik álláshirdetést rakat fel.

2022. jún. 5. 12:12
 5/10 anonim ***** válasza:
81%

Nem, de egy-egy állásra több százan is jelentkezhetnek, főleg az olyanokra, amikhez nem kell képzettség, így csak azokat hívják vissza, akik az önéletrajuk alapján jók a pozícióra.

Elképzelhető, hogy őket sem, mert közben megtalálták a megfelelő embert.

Nekem inkább az a furcsa a professionnál, hogy felraktam még régen az önéletrajzomat oda és azóta folyamatosan hívnak időnként álláslehetőséggel, viszont úgy hogy szerintem el sem olvasták az önéletrajzomat.

Pl.: Tisztán látszódik, hogy szoftverfejlesztői állások érdekelnek csak vagy ha ezt nem is veszik le az a minimum, hogy IT-n belül, de felkeresnek olyanokkal, hogy van-e kedvem biztonságiőrnek elmenni valahova......

2022. jún. 5. 12:14
 6/10 anonim ***** válasza:
43%
#5 szoftverfejlesztokent minek regisztralsz egyaltalan professionre? Ott a LinkedIn.
2022. jún. 5. 12:17
 7/10 anonim ***** válasza:
44%
6# Amikor kerestem, minden lehetőséget megnéztem. Professionon is volt jó pár nem rossz állásajánlat.
2022. jún. 5. 12:20
 8/10 anonim ***** válasza:
24%

"Tisztán látszódik, hogy szoftverfejlesztői állások érdekelnek csak vagy ha ezt nem is veszik le az a minimum, hogy IT-n belül, de felkeresnek olyanokkal, hogy van-e kedvem biztonságiőrnek elmenni valahova......"

Gondolom, vegeztel valami gyorstalpalot es most valtanal IT-ra? :D

2022. jún. 5. 12:44
 9/10 anonim ***** válasza:
0%

Kerdező, miből gondolod??

Leírták előttem a lenyeget...

2022. jún. 5. 12:45
 10/10 anonim ***** válasza:
78%
8# BME Mérnökinfó + fejleszőti tapasztalat.
2022. jún. 5. 13:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!