Hirtelen mindenkinek minimum 1/3-ával visszaesett az életszínvonala?
Figyelt kérdés
Élelmiszerárak minimum 1.5x-esébe kerülnek, üzemanyag hatósági árral is durva magyar fizetésekhez képest, szolgáltatások árai, stb.
Aki nem vállalkozó, informatikus, mérnök (lakosság 95%-a), az szerintem rendesen érzi ezeket az árakat.
2022. jún. 5. 09:20
31/35 anonim válasza:
30: pont az IT-s bérekre gondolva írtam, hogy nem kiemelkedő, mert azokra inkább lehet ezt mondani. De igen, gondoltam rá már nem egyszer, hogy basszus, akik tanárok, eladók, ápolók stb., azok most hogy a francba tudnak megélni :( Nekünk csak kellemetlen, de nekik konkrétan elképzelésem sincs, hogy lesznek meg az alap szükségleteik.
32/35 anonim válasza:
Az a vicc hogy vannak olyan munkakorok amiket alig fizetnek meg pedig nem kevesbe fontosabb mint egy jobban fizeto.
33/35 A kérdező kommentje:
32, ezt magyarázd el a gyakorikérdésekes burkoló/IT brigádnak.
2022. jún. 9. 06:43
34/35 anonim válasza:
"ezt magyarázd el a gyakorikérdésekes burkoló/IT brigádnak."
Hagyni kell az itteni 15 éveseket, meg vannak győződve róla, hogy aki nem diplomás, csak betanított droid munkát végez, ami nevetséges.
35/35 A kérdező kommentje:
+ tanárok, mentősök, tűzoltók, rendőrök, ápolók, idősgondozók, gyógytornászok, bolti eladók stb, mindenki haszontalan munkát végez,
mert ausztriától keletre született.
:(
2022. jún. 9. 06:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!