Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen munka ahova biztos...

Milyen munka ahova biztos felvesznek?

Figyelt kérdés

Tudnátok olyat írni ahova biztos felvesznek, valamilyen betanított pl. Érettségim van, angolul, németül ha kell meg tudom értetni magam. De inkább olyan ahol ez se feltétel.

Meki, aldi, penny ahol eddig próbálkoztam de mindegyiknél valamiért visszautasítottak. Olyan nincs ahol nincs interjú csak rögtön felvesznek? Vagy ha van is könnyű?

2022. jún. 3. 00:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem probléma az interjú, voltam én is recepciós. (Interjúztam és felvettek. Engem akkor pont igen, de nem mindenkit.) Csak a kérdés úgy szólt, hogy milyen pozíció az, ahová BIZTOSAN felveszik a kérdezőt. Nem minősítettem őt egy szóval sem.
2022. jún. 3. 12:11
 12/15 anonim ***** válasza:
85%

Recepció... Sok ágazata van. Valahol nagyon alacsony elvárással máshol pedig minimum 2-3nyelvtidás,papír.

Kedves, Kérdező!

Valahol el kell kezdeni, sokan startolnak gyárakban vagy vendéglátásban.

Nyelvet tudsz. Akár külföldet is bepróbálhatod.

Sima érettségivel is lehet sokra menni, ám az a kérdés: mihez/mikhez értesz, miket szeretsz csinálni stb.

Kellő önismerettel és érdeklődéssel adott tevékenység felé, ki lehet törni a sablonból.

Idegennyelven több infókhoz jut az ember, hatékonyabban lehet fejlődni, tanulni, elsajátítani dolgokat, főleg hogy számunkra már megadatott az internet végtelen tudásbázisa is.

Tudni kell használni önmagad s ezen lehetőségeket.

Leld meg önmagad.

Még ha netán gyárat, vendéglátást is vállalsz be, mellette fejleszd az önismereted, keresd a magad érdeklődését, útját.

Sok sikert!

2022. jún. 3. 12:18
 13/15 anonim ***** válasza:
83%

Hagyd a multikat, mert oda a nem diplomás munkakörökhöz mindíg az eddigi gyakolratot nézik.

Kissebb cégeket nézzél!

Pl:

Piacon Zöldséges, felvágottas, kutyakajás

Szoláriumos, festékboltos, vegyesboltos, dohányboltos, raktárakba kétkezi, vagy recepciós, vagy eladói munkakörök.

2022. jún. 3. 20:58
 14/15 anonim ***** válasza:
85%

Nagyon komolyan mondom tanulj nyelvet

Menj ki külföldre.

Itthon kevés fizu magas infláció

0 egészségügyi ellátás

Sajnos tudom mert önhibamon kívül most kórházi kezelésre szorulok.

Megalázóan kevés a táppénzem.És igazából mivel 2 hónapja vagyok beteg már várom mikor mondd fel nekem a munkáltatóm.

Megállapították MRI felvételen mi a probléma,hogyan kéne kezelni,de időpontot csak november végére kaptam.

Ez az ingyenes TB által támogatott kezelés.

Úgyhogy jó pénzért inkább a magánrendelést választottam ott csak 8 nap a várakozási idő.

Szóval,ha meggyogyulok megyek ki külföldre dolgozni én is,mert még fiatal vagyok.

Szóval szerintem ne kövesd el azt a hibát amit én is.Évekig dolgozni itthon egy közepesen sz#r munkahelyen egy sz#r fizetésért.

Évekig vonták kőkeményen a táppénzt és mikor baj van szükségem lenne a kórházi kezelésre fizethetek mindent a saját zsebemből

Szóval nem értem,hogy miért fizetem a táppénzt?

2022. jún. 5. 17:24
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Gyárba szalag mellé felvesznek. Ha tehetséges vagy, akár előrelépés is van.
2022. júl. 2. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!