Részmunkaidős bolti eladónak felvesznek érettségivel, úgy hogy nincs eladói végzettségem?
Figyelt kérdés
#eladó, érettségi, munka, állás
2021. dec. 26. 17:05
1/2 anonim válasza:
Ha az állás hirdetésben nem követelmény a kereskedelmi végzettség akkor igen
2/2 anonim válasza:
Ha nincs valami boltvezető vagy kereskedelmi OKJ képzésed akkor csak ismerősökön keresztül vagy maximum valami kínai üzletbe. Ha nincs időd tanulni, miért nem veszel hozzá egy OKJ bizonyítványt feketén, nem olyan drága olcsóbb mint a tanfolyam. Én is ebbe a cipőbe jártam vettem egy Vendéglátó-üzletvezető bizonyítványt és 2 év alatt gyökerestül megváltozott az életem. Mondjuk én valamennyire értettem hozzá az elején is mert papír nélkül is vendéglátóztam 6 évet éh-bérért de most az ötszörösét keresem mint 2 évvel ezelőtt. Ha kell privát üzibe tudok kontaktot adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!