Ha valaki 30 éves korára nem épített fel karriert, szakértelmet, alig van félretett pénze, de jók az adottságai, az mire számíthat az életben?
Neked kell tudnod mire vagy képes, és mit szeretnél, de a leírásodból nem úgy tűnik bármennyire is lenne fogalmad.
Egyetlen állításod hogy jók az adottságaid, ezt rengeteg beképzelt, rossz adottságokkal rendelkező ember állítja magáról.
Másfelől én is évekig úgy voltam mint te, vártam az átütő sikert, de erről már lemondtam. Az egyetlen reményem, hogy fontos területeken rengeteget fejlődtem az utóbbi években, és ennek talán lesz valami eredménye, viszont nincsenek illúzióim.
"Egyetlen állításod hogy jók az adottságaid, ezt rengeteg beképzelt, rossz adottságokkal rendelkező ember állítja magáról."
Nem én állítom magamról. Végig ezt a visszaigazolást kaptam a tanulmányaim alatt. Mindenből a legjobbak közé tartoztam, versenyekre jártam. Mint mondtam, akárkit azért nem vesznek fel elitegyetemekre. De nem erről akarok beszélni, mert nem akarok nagyképűnek tűnni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!