Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha valaki 30 éves korára nem...

Ha valaki 30 éves korára nem épített fel karriert, szakértelmet, alig van félretett pénze, de jók az adottságai, az mire számíthat az életben?

Figyelt kérdés
Végig kell dolgoznom a következő tíz évemet, hogy jól éljek végül? Van saját lakásom (öröklött) és jó a családi hátterem, de nem nagyon akarok hozzájuk fordulni. Állandóan úgy érzem, hogy le vagyok maradva mindenről, és olyan lehetőségek, amik vihetnének valamerre - pl. külföldre menni, ott tanulni akár - kockázattal járnak, és félek, hogy elvesztem, amim van.
2022. jún. 2. 12:09
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
67%
Ha tényleg olyan jól tudsz angolul, akkor nem vagy normális hogy még itt vagy. Xd
2022. jún. 2. 14:34
 12/28 A kérdező kommentje:
Tudom, én is ezt érzem. Anno olyan egyetemre jutottam be, ami világranglistás volt. De valahogy nem merek "élni". Elkezdek valamit, és hirtelen azt érzem, hogy "ez nem én vagyok", meg hogy "mi értelme van ennek az egésznek?", mert nem tudom, hol leszek 10-15 év múlva. Ebbe őrülök bele.
2022. jún. 2. 14:46
 13/28 anonim ***** válasza:
82%
Én is ilyen mélyponton vagyok. Mérnöki diplomával ,angol tudással. Viszont nekem mindig akkor jöttek a sikerek, amikor leszartam és ne mgondolkodtam túl a dolgokat, hanem csináltam, ami épp jött, kitartóan. Amint elkezdtem filózni, jöttek a negatív dolgok.
2022. jún. 2. 14:50
 14/28 anonim ***** válasza:
85%

Neked kell tudnod mire vagy képes, és mit szeretnél, de a leírásodból nem úgy tűnik bármennyire is lenne fogalmad.

Egyetlen állításod hogy jók az adottságaid, ezt rengeteg beképzelt, rossz adottságokkal rendelkező ember állítja magáról.

Másfelől én is évekig úgy voltam mint te, vártam az átütő sikert, de erről már lemondtam. Az egyetlen reményem, hogy fontos területeken rengeteget fejlődtem az utóbbi években, és ennek talán lesz valami eredménye, viszont nincsenek illúzióim.

2022. jún. 2. 15:41
 15/28 A kérdező kommentje:

"Egyetlen állításod hogy jók az adottságaid, ezt rengeteg beképzelt, rossz adottságokkal rendelkező ember állítja magáról."

Nem én állítom magamról. Végig ezt a visszaigazolást kaptam a tanulmányaim alatt. Mindenből a legjobbak közé tartoztam, versenyekre jártam. Mint mondtam, akárkit azért nem vesznek fel elitegyetemekre. De nem erről akarok beszélni, mert nem akarok nagyképűnek tűnni.

2022. jún. 2. 16:08
 16/28 anonim ***** válasza:
34%
Egyetemen is es az iskolaban is utolso tanulok kozt voltam, most meg 2millio felett keresek. Huzhatod a ...-ra a tanulmanyi eredmenyeid :)
2022. jún. 2. 16:19
 17/28 A kérdező kommentje:
Van ilyen is. Meg van olyan is, h valaki éltanuló, megvan az a közege és lelki biztonsága, ami lehetővé teszi, hogy kiemelkedjen, és nemzetközi hírű szakemberré válik. De nem farokméregetésnek szántam egyébként ezt a kérdést...
2022. jún. 2. 16:31
 18/28 anonim ***** válasza:
74%
Mégis minek szantad? Psichologushoz kene menj, o esetleg tud segiteni de az helyett itt vered a nyalad...
2022. jún. 2. 16:35
 19/28 anonim ***** válasza:
#13 Detto.
2022. jún. 2. 16:44
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha ugyanazt csinálod mint eddig, akkor ugyanaz lesz az eredmény is.
2022. jún. 2. 17:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!