Melyiket érdemesebb csinálni? Dolgozni egy Mc Donald's-ban vagy biztonsági őrként dolgozni egy Plázában?
"Már csak arra leszek kiváncsi, hogy hetven éves koromban (bő 30 év még) hány raklap papírt kell majd betalicskáznom a nyugdíjintézetbe, hogy odaadják már azt a havi 50 ezret ami majd jár akkorra"
Pár évente kezdeményezz egy szolgálati idő megállapítást, anno az ügyfélkapun lehetett kérni. Azért érdemes, mondjuk 5 évente, mert nekem a 4 évet két év alatt vizsgálták ki 2014-2016. Szerencsére abbahagytam ezt a remek szakmát, nagyon nem vagyok kíváncsi erre, ami a vagyonvédelemben zajlik. Persze első körben majd jön a papír, hogy ennyi meg annyit ismernek el, de, ha kevesebb, fellebbezel és beadod azokat a papírokat, amivel igazolod, hogy alkalmazva voltál. Fontos a fellebbezés, mert, ha annyiba hagyod jogerőre emelkedik és buktad az el nem ismert időszakot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!