Melyiket érdemesebb csinálni? Dolgozni egy Mc Donald's-ban vagy biztonsági őrként dolgozni egy Plázában?
Fb csoportok, jófogás, jooble, néha profession.
Így nehéz lesz, ha még azt se tudod, hogy hol keresgélj..
Telephelyek, raktárak, üzemek stb.
Mc Donalds-al annyival vagy beljebb, hogy lesz valamennyi nyugdíjad, ha megéred az akkor majd már 90 éves nyugdíjkorhatárt, vagyonőrnél valószínűleg nem lesz nyugdíjad...
Én a helyedben azér is mennék Mekibe, hogy egyrészt megtanulj dolgozni, másrészt könnyebb ismerkedni fiatalokkal, mint kiégett alkoholistákkal, meg elváltakkal. (vagyonőr vagyok tudom miről beszélek).
" ha megéred az akkor majd már 90 éves nyugdíjkorhatárt, vagyonőrnél valószínűleg nem lesz nyugdíjad..."
Vagyonőrként is lesz, ha ésszel csinálod. Legyen munkaszerződésed és követeld a fizupapírt, ha nem kapod meg, feljelented és lelépsz. Ha ezek megvannak, jóváírja a nyugdíjfőigazgatóság, vagy akinek éppen a hatáskörébe tartozik. Tudom, mert több, mint 4 évet írtak jóvá nekem, mivel "elfelejtették" a levont járulékokat utánam fizetni.
"Tudom, mert több, mint 4 évet írtak jóvá nekem, mivel "elfelejtették" a levont járulékokat utánam fizetni."
Ismerős... Nálam is késik átlag egy évet a teljes év befizetése, aztán egyszercsak bumm megjelenik mint a lottónyeremény a tv-ben.
Már csak arra leszek kiváncsi, hogy hetven éves koromban (bő 30 év még) hány raklap papírt kell majd betalicskáznom a nyugdíjintézetbe, hogy odaadják már azt a havi 50 ezret ami majd jár akkorra
Attól függ mit szeretnél, de tényleg csak attól...
Igazából mindkettőt csinálhatod ha akarod meg ha bírod is, mert 24 /48 mellé bőven elfér egy Meki is beugrósba vagy 4 órásba, ha van ilyen opció náluk.
Nagyon meggazdagodni egyikből sem fogsz, de azért egy egyetemre valót össze lehet velük kalapálni pár év alatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!