Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Melyiket érdemesebb csinálni?...

Melyiket érdemesebb csinálni? Dolgozni egy Mc Donald's-ban vagy biztonsági őrként dolgozni egy Plázában?

Figyelt kérdés
Mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai is. Szabadság, fizetés, szabadidő.

2022. jún. 1. 09:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
A biztonsági őrrel jobban jársz. Egész nap csak nézelődöl, nem csinálsz lényegében semmit.
2022. jún. 1. 10:10
 2/11 anonim ***** válasza:
71%
Mc Donalds jobb, pláza gázosabb, mert mászkálhasz egész nap, és még téged figyelget a többi felettesed.
2022. jún. 1. 10:42
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha van a vagyonőrködéshez végzettséged, akkor egyértelmű a választás. Meggazdagodni nem fogsz belőle, de ideiglenesen jó lehet. Ha elfogadsz egy tanácsot, valami 24-es melót keressél és a plázákat, üzleteket felejtsd el.
2022. jún. 1. 11:09
 4/11 A kérdező kommentje:
24es melót hol keressek?
2022. jún. 1. 11:20
 5/11 anonim ***** válasza:

Fb csoportok, jófogás, jooble, néha profession.

Így nehéz lesz, ha még azt se tudod, hogy hol keresgélj..

2022. jún. 1. 11:57
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Telephelyek, raktárak, üzemek stb.

Mc Donalds-al annyival vagy beljebb, hogy lesz valamennyi nyugdíjad, ha megéred az akkor majd már 90 éves nyugdíjkorhatárt, vagyonőrnél valószínűleg nem lesz nyugdíjad...

Én a helyedben azér is mennék Mekibe, hogy egyrészt megtanulj dolgozni, másrészt könnyebb ismerkedni fiatalokkal, mint kiégett alkoholistákkal, meg elváltakkal. (vagyonőr vagyok tudom miről beszélek).

2022. jún. 1. 12:10
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

" ha megéred az akkor majd már 90 éves nyugdíjkorhatárt, vagyonőrnél valószínűleg nem lesz nyugdíjad..."

Vagyonőrként is lesz, ha ésszel csinálod. Legyen munkaszerződésed és követeld a fizupapírt, ha nem kapod meg, feljelented és lelépsz. Ha ezek megvannak, jóváírja a nyugdíjfőigazgatóság, vagy akinek éppen a hatáskörébe tartozik. Tudom, mert több, mint 4 évet írtak jóvá nekem, mivel "elfelejtették" a levont járulékokat utánam fizetni.

2022. jún. 1. 12:22
 8/11 anonim ***** válasza:

"Tudom, mert több, mint 4 évet írtak jóvá nekem, mivel "elfelejtették" a levont járulékokat utánam fizetni."

Ismerős... Nálam is késik átlag egy évet a teljes év befizetése, aztán egyszercsak bumm megjelenik mint a lottónyeremény a tv-ben.

Már csak arra leszek kiváncsi, hogy hetven éves koromban (bő 30 év még) hány raklap papírt kell majd betalicskáznom a nyugdíjintézetbe, hogy odaadják már azt a havi 50 ezret ami majd jár akkorra

2022. jún. 1. 15:12
 9/11 A kérdező kommentje:
Tehát ezek szerint érdemesebb a Mekit választani?
2022. jún. 1. 17:42
 10/11 anonim ***** válasza:

Attól függ mit szeretnél, de tényleg csak attól...

Igazából mindkettőt csinálhatod ha akarod meg ha bírod is, mert 24 /48 mellé bőven elfér egy Meki is beugrósba vagy 4 órásba, ha van ilyen opció náluk.

Nagyon meggazdagodni egyikből sem fogsz, de azért egy egyetemre valót össze lehet velük kalapálni pár év alatt...

2022. jún. 1. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!